Sök inlägg

onsdag 2 oktober 2013

Sossar och Moderater har en hemlig pakt

Satt och lyssnade på p4 extra där dom pratade om en 15 årig flicka som blivit gruppvåldtagen. Förövarna har blivit friade därför att flickan inte gjorde tillräckligt motstånd. Det räckte inte med att hon sa nej. Med i studion var Madeleine Lejonhuvud (professor i straffrätt) hon sa att problemet är att alla riksdagspartier vill ändra lagen så att ett nej är ett nej,utom sossarna och moderaterna.
Som vanligt alltså. Så fort det är nån jävligt rutten åsikt,då kan man ge sig fan på att S och M har den gemensamt. Som vapen exporten till Saudiarabien,kärnkraften,Riskkapitalbolagens vinster i välfärden.Euron och EU.
http://www.newsmill.se/artikel/2009/06/30/alliansen-och-socialdemokraterna-tycker-lika-i-eu-fr-gor
För att inte tala om bordellhärvan på 70-talet som sossar och moderater i alla tider lagt locket på.
Oppositionen är alltid splittrade småpartier som poppulistiskt drar åt olika håll medan S och M gemensamt driver igenom sin politik som alltid gynnar dom egna höjdarna inom sina partier.
Tyvärr har jag ingen insyn i deras maktstrukturer. Men det kan inte bara vara tillfälligheter att S och M tycker så lika.Dom är bara 2 sidor av samma mynt. Och dom får allt svårare att dölja det. DOM HAR EN PAKT.

Angående gruppvåldtäkten av den 15 åriga flickan,så har det varit mycket snack i media om hur killar kan bete' sig så. Vad kan vi göra för att unga killar får en bättre kvinnosyn mm. Ingen har nämnt det faktum att alla 6 killarna kommer från kulturer där män äger kvinnor. Och där en våldtäkt inte är något man blir straffad för. Det verkar vara förmildrande omständigheter. Dom visste ju inte att dom gjorde nåt fel.I mellanöstern köper man en kvinna och äger henne. Tex. Grov kvinnofridskränkning existerar inte. Sådana lagar är svåra att förklara för män från mellanöstern. Enligt Mohamed beljad ali som är rättstolk  .http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5661283

1 kommentar:

 1. Eftersom politikerna från dom olika blocken inte verkar ha någon som helst kontakt med verkligheten utan bara är ute för att sko sig själva så sprider sig politikerföraktet och ointresset. Det är dåligt.

  Eftersom alla är sig själv närmast så kommer idén med att all är lika värda och skall ha samma betalt osv. aldrig att fungera (Sovjet är ett av bevisen). Därav kan man dra slutsatsen att all politiker är krämare som bara är ute efter egen vinning och därför helt opålitliga.

  Skulle nu någon vilja opponera sig så är det enkelt att kolla var avhoppade politiker hamnar. Förutom att de fortsätter att lyfta lön från sitt förra "jobb" vilket är helt vansinnigt. (Det ju det de som bar fortsätter att lyfta lön utan att lyfta ett finger, vilket kanske är lika bra med tanke på kompetensen)

  Nå det är väl upp till var och en att bli politiker, skådespelare, gangster eller liknande.

  Skål

  SvaraRadera