Sök inlägg

söndag 12 oktober 2014

Hata vita rika straighta mänDet ska tydligen alla tokfeminister göra nu..Speciellt hen som säger sig gilla olika ,verkar gilla att hata Vita rika straighta män. Själv ogillar jag lika och hatar olika  rika....Vita, svarta ,röda ,gula,och dom som jag inte vet färgen på för att dom har så fula tatueringar överallt....Å inte fan är dom nå bättre för att dom är bögar heller...Eller kvinnor....Alla rika är lika jävliga...Fast dom som vill bli rika är ändå jävligare...Eller dom som låtsas att dom är rika och lånar till sånt dom inte har råd med.

Själv är jag en vit straight gubbe som inte är rik...Men det spelar ingen roll att jag inte är rik.För hen som gillar olika har bestämt att jag är lika som dom som är rika och att jag förtrycker andra olika som kvinnor,bögar och icke vita.
Jag har fel kön och fel ras för att hen ska ta mig på allvar...Att jag själv känner mig förtryckt av rika människor med makt det tycks inte hen förstå...Är jag bara vit straight och man ,då är det bara att ta för sig av pengarna tydligen. Om jag inte fattat det då är det nåt fel på mig,då är jag ingen "riktig karl".
Det är som om nån skulle skratta ut en svart man för att han har liten kuk.." vad är det för fel på dig? Alla svarta har väl stor ? "

Jag blir alltså misstänkliggjord och mobbad både för att jag är en rik förtryckare,och för att jag inte är det.
Jag känner mig både utsatt för rasism och könsdiskriminering......Men det gör inget....Det är lugnt.
Jag vet att när feministerna har skrikit av sig sin värsta ilska då blir dom snälla och fogliga när dom behöver min hjälp med att laga bilen,bygga en altan eller bära in ett piano....Då kommer könsrollerna fram igen.Och det är bara att foga sig....Inte mig emot.

12 kommentarer:

 1. Ajajaj .. nu ska du väl inte låta dig provoceras av en liten grupp förvirrade kvinns från Södertörns folkhögskola och bli bitter på riktigt och börja hata och känna dig förtryckt? Jag lovar att jag ska gilla dig precis lika mycket som nu, även om du blir svinaktigt rik och får oceaner med makt! ;-)

  Förresten så är pengar, förtryck, könsroller och dittan och dattan bara sociala konstruktioner som vi inte behöver förhålla oss till .. eller hur det nu är de säger de som vet hur det är? Men deras åsikter är ju också bara sociala konstruktioner så det är nog enklast att inte förhålla sig alls?

  Men vad är det för fel på att vara rik? Om det är något jag vill undvika så är det väl att bli fattig? Och då menar jag riktigt fattig .. inte bara lite klädsamt för fattig att konsumera det som "alla andra har". Men svinaktigt RIK .. det skulle jag inte tacka nej till även om jag inte riktigt vet vad jag skulle göra med pengarna?

  Jag tror jag har allt jag behöver redan?

  För OM jag skulle bli verkligt RIIIIIK då skulle jag förmodligen bli tvungen att bo i Stockholms innerstad eller på Lidingö/Djursholm i ett alldeles för stort hus eller för stor lägenhet som måste inredas otrivsamt trendigt för en förmögenhet .. och ha fiiina middagar .. och segelbåt .. och åka till Sandhamn eller nåt, ha politiskt korrekta åsikter och mingla med Eliten ..

  .. och det får bara inte ske!!

  SvaraRadera
 2. Problemet med att bli rik är oftast att överläppen blir stel och näsan börjar peka uppåt :)

  SvaraRadera
 3. .. och eftersom det regnar ihärdigt här där jag bor kan jag genast se nackdelarna med det ;-)

  SvaraRadera
 4. Hehe, jag deltog i en diskussion igår på fb just gällande detta med det sk patriarkatet bl a. Tydligen är det så att vi som inte sett hur orättvist kvinnor har det i det här landet, bara är blinda. För det fick jag förklarat för mig att man behöver bara gå ut och titta på skyltarna på vägarna så ser man att det är männen som styr. Exakt hur man kan se det utifrån vägskyltarna lyckades jag aldrig klura ut. Men hur som helst sitter tydligen en del av kvinnoförtrycket i maskeraddräkter bl a. För diskussionen hade sin utgångspunkt i detta http://www.lajkat.se/22-sexistiska-halloween-drakter-som-visar-att-samhallet-ar-skevt/
  Någon föreslog också att kvinnorna kanske hade ett eget val och att de ju kunde ta på sig de manliga dräkterna om de velat, men det förslaget tror jag aldrig fick något gehör hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har detaljstuderat dräkterna och tycker att de kvinnliga ser mindre töntiga ut. Två dräkter reagerade jag på.
   - Den kvinnliga insatspolisen verkar skrämmande, någon typ av dominatrix/arg feminist?
   - Valet av teletubbykostymen är lika gay åt båda hållen och därmed jämlik?

   Radera
  2. Jag kan hålla med om att en del av dräkterna var sexistiska.Men samtidigt tycker jag att det är orättvist att det är mer ok för kvinnor att bära töntiga manskläder än det är för män att bära sexistiska kvinnokläder. Om jag skulle gå i stayupps och läderkjol då blir det ett jävla liv.Det är inte jämnlikt.

   Radera
 5. Jag har alltid gillat män, straighta och rika, eller fattiga går också bra om de har rikedom i förståndet. Vad är det för fel på mig? Eller är det fel - Gud förbjudne hon är ju minister - på Romson och co?

  SvaraRadera
 6. Vad hjälper det en fattig att en rik också blir fattig?!

  Den frågan har jag aldrig fått ett rakt svar på från vänsterhåll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom jag inte är från vänster håll så ska jag försöka svara på frågan.
   Det beror på "hur" den rike blir fattig. Om han t.ex. investerat sina pengar i en skola eller vårdcentral och inte han sälja i tid,så kan det ju tänkas att någon fattig får god vård eller bra utbildning.
   Om den rike går i konkurs så kan det ju tänkas att vanliga fattiga kan köpa in hans bohag med bilar,båtar ,jacuzzis, och TV -apparater till en billig penning ifrån kronofogden.
   Det kan ju också tänkas att han blev fattig för att han gav bort sin förmögenhet till fattiga...Nej förresten.

   Radera