Sök inlägg

lördag 2 januari 2016

Det här är vi rädda för

Nazister,Rasister, främlingsfientliga.
Vad är ni rädda för ?
Och varför hatar ni folk med annan hudfärg ?

Dom frågorna brukar den duktiga PK-eliten ställa till  alla som ifrågasätter den Svenska flyktingpolitiken....Är man kritisk så är man per automatik en vilseledd ondsint rasist som behöver upplysas om människors lika värde, och om att hudfärgen inte spelar någon roll.

Att nån skulle kunna vara kritisk mot flyktingpolitiken utan att vara rasist, det finns inte på världskartan...Och om man inte är rasist,vad finns det då att vara rädd för ?
Jag är inte rasist...Men jag är rädd
Det här är jag rädd för.

Vi har en regering som tillsammans med den förra regeringen totalt tappat greppet om tillvaron....Påhejad av TV och tidningar driver man en flyktingpolitik som inte bara driver landet mot konkurs utan också försätter flyktingar i total misär.
I nån slags nationalistisk övertro på Sveriges överlägsenhet gentemot andra länder tycks man tro att vi kan hela alla världens problem utan att ens ha varken plan kunskap eller resurser....Hit med dom bara så ordnar sig allt...
Kasta in alla flyktingar oavsett bakgrund religion traumatiseringar eller sjukdommar, i en barack nån stans i obygden i 2 år av ovisshet så kommer allting att lösa sig.
Eftersom Sverige är bäst i världen så behöver vi inte planera för för såna problem som fanns där flyktingarna kom ifrån eller som har uppstått på andra ställen i världen dit det kommer flyktingar...Nu är dom ju i Sverige.

Men hallå !!!
Hur skulle vi kunna förutspå att dom skulle må dåligt ? Att dom skulle bli osams att det skulle bli rasmotsättningar ?Att dom själva skulle bränna ner förläggningen
 Att ensamma kvinnor skulle bli utsatta när dom bor tillsammans med 90% män ifrån kulturer där kvinnor behandlas som boskap...Eller att det finns oärliga flyktingar och IS medlemmar på flyktingförläggningarna.
Hur skulle Svenska myndigheter riksdag och regering kunnat förutspå att det skulle behövas tillgång till Skolor,tolkar,Vakter ,Poliser och sjukvård på varenda flyktingförläggning ? Vi är ju i Sverige....Här behövs ju inga resurser eftersom vi är bäst.
Nej här lägger  vi ner Polisstationer och vårdcentraler,och skär ned på personal på lasaretten....Sen blir vi förvånade att flyktingarna har med sig Resistenta MRSA bakterier som inte går att behandla.
Eller att dom har traumatiska upplevelser och skulle behöva psykvård.

Jag blir lite smått oroad av såna här saker....Ja  rädd faktiskt.
Mest rädd blir jag eftersom alla i ledande ställningar verkar vara så naiva.
T.e.x LO basen Thorwaldsson som tror att Flyktingarna ska ge Sverige super ekonomi 
Bara allihop får jobb vill säga....Och vad grundar han det på kan man undra ?
Det har ju inte gått så bra hittils med dom flyktingar som redan finns här. 
Det finns även ghetton med kriminella invandrargäng som är laglöst land.
Det blir allt vanligare att Ambulanser och Brandbilar blir attackerade
Alla  kriminella invandrarna i dom här områdena,varför har inte dom fått jobb i så fall ?  Är inte dom lika mycket värda som dom nyanlända ? Eller hur menar Thorwaldsson ?

Och hur naiva var inte migrationsverket när dom beslutade att .ALLA syriska flyktingar skulle få permanent uppehållstillstånd i Sverige.
När väl Syrierna fattade det så kom dom hit i skrangliga båtar på medelhavet där många fick sätta livet till.......Men så plötsligt blev det fullt i Sverige...Jaha ? Hur gick det till ? Hur kan världens bästa land med världens bästa flyktingpolitik plötsligt inte ha plats åt fler ?   Nån i ledande ställning har inte riktigt koll.....Eller är det nån som har koll ?
Miljöpartiet och Vänstern ville ju dessutom att alla Syrierna skulle få söka asyl via Svenska ambasaden i Syrien....Hur många fler hade då kommit ? 
 Är det nån som har koll ? 
Är det bara jag som är rädd ?

4 kommentarer:

 1. Näe, jag är också orolig.
  Först kommer det du skriver bli klart för oss svenskar, då blir det politiskt kaos. Sedan kommer det bli klart för alla som kommit de sista 5-10 åren att allt bara var tomma ord, egentligen har Sverige varken vilja eller resurser, och då blir det tråkigt på riktigt.

  SvaraRadera
 2. Jag är också rädd och hela situationen är så absurd att jag ibland måste nypa mig i armen i ett desperat hopp om att det är en mardröm.
  Den här regeringen har ställt till det på så många sätt att jag inte i min vildaste fantasi hade kunnat föreställa mig något liknande. Hur någon ska få rätsida på allt detta, övergår mitt förstånd.

  SvaraRadera
 3. Jag läste nånstans i dag att 200 kommuner genom SKL har deklarerad att man minsann får plats med fler flyktingar, det låter ungefär som det Fredde sa när han flög över skogen, att där finns minsann gott om plats i Sverige; men troligen inte i Täby.

  SvaraRadera
 4. Sen är det bara att låna mer pengar, mycket mer pengar, gigantiska summor, till allt detta.
  Lån skall också betalas tillbaka, som ni vet.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera