Sök inlägg

måndag 27 oktober 2014

Ubåtskränkningar

Det är rent för jävligt (som ÖB sa) med dessa kränkningar av ubåtarna på Svenskt vatten. Inte nog med att det Svenska försvaret och regeringen kränker dessa stackars migranter i sina farkoster. Kvällstidningarna SEXPRESSEN  och  AFTONBLUFFEN  som minsann brukar vara så PK och noga med att inte kränka nån etnicitet ,går fullständigt bananas och utpekar dessa stackars båtflyktingar som onda Ryssar som vill inta vårat land.
Skulle det vara sämre med Ryssar än med Syrianer,Iranier eller Somalier ?
Förresten vet vi ju inte ens att det är Ryssar. Det är ju bara ett rasistiskt antagande grundat på att dom kommer i ubåt. Det är ok att komma hit inlåsta i lastbilar och i rangliga utrangerade båtar,men inte i ubåt,då jävlar är dom onda.
Förresten vet vi ju inte ens om det var ubåtar ? Det kanske var undermåliga fiskebåtar som sjönk.
Stackars hjälpsökande flyktingar som försvaret gjorde allt för att jaga livet ur.


Men om dom nu trots allt var Ryssar,så är det väl inget som säger att dom vill oss nåt ont. Dom kanske tänkte hoppa av från Putin och söka asyl i Sverige. Dom kanske bara ville utnyttja vårat välfärdssystem som alla andra. Men när dom förstod vilket ståhej det blev så vände dom om hem till Ryssland igen.
Nu kanske dom hamnar i arbetsläger i Gulag bara för att vi var så dumma mot dom.

Försvaret och kvällspressen offrar några stackars migranter bara för att vända folkopinionen så att det ska gå lätt att få med oss i NATO.

4 kommentarer:

 1. Ha ha, den var bra!!

  Dagen börjar bra med ett leende på läpparna :-) TACK!!!!

  SvaraRadera
 2. Tror du verkligen att särskilt många ryssar vill bo i Sverige? Jag har svårt att föreställa mig det, men jag kan förstås ha fel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jobbar faktiskt med en ryska,och nog är hon ganska tveksam till en hel del i det svenska samhället,så du kan ha rätt.
   Då var det väl fiskebåtar med Syrianer iaf då.

   Radera