Sök inlägg

måndag 14 oktober 2013

Alla butiker har blivit RUSTA

För inte alls länge sedan så var RUSTA ganska ensamma om att ha en massa billigt skit som knappt håller ihop och var tillverkat i låglöneländer. Jag tänker då främst på Kaffebryggare,Shampo,Solcellsbelysning,diskborstar,väggfärg och dammsugare T.ex.

BILTEMA däremot hade billiga bildelar och riktigt bra kvalitetsverktyg. Antalet bildelar har nu mer krympt drastiskt och ersatts av Kaffebryggare,Shampo,Solcellsbelysning,diskborstar,väggfärg och dammsugare av billig låg kvalite'

Ö o B hade framförallt överskottsmateriel från försvaret. Det har dom inte längre. Istället har dom billigt skräp som Kaffebryggare,Shampo,Solcellsbelysning,diskborstar,väggfärg och dammsugare.

JULA hade Belysning och elverktyg. Nu har dom mest Kaffebryggare,Shampo,Solcellsbelysning,diskborstar,väggfärg och dammsugare.

Clas Ohlson var den perfekta järnhandeln med specialverktyg och skruvar i alla dimensioner.Men nu har dom också sänkt kvaliteten och riktar in sig på billigt skräp ifrån Asien som Kaffebryggare,Shampo,Solcellsbelysning,diskborstar,väggfärg och dammsugare.

Det är inte lätt att välja vilken butik jag ska handla i om jag ska ha tag på billiga husgeråd alltså.
Men om du däremot vill ha tag på skruv med tumgäng,Kvalitetsfärg ,eller navkapslar som inte är engångs i plast,då får du leta förgäves i alla dessa butiker. Och snart börjar det lida mot jul också. Då belamras dessa butiker med plastgranar,julgransbelysningar,blinkande tomtar och jesusbarn. Allting ackompanjerat till julsånger med Carola och Christer Sjögren.
BITTERPITTEN suckar.... Jag får åka till tippen eller skroten..Det är bättre kvalitet på prylarna där...Och förhoppningsvis inga julsånger.

3 kommentarer:

 1. Du har en förmåga att slå huvudet på spiken. Nu gjorde du det igen.

  SvaraRadera
 2. Problemet är ju att tippen översvämmas av "Kaffebryggare,Shampo,Solcellsbelysning,diskborstar,väggfärg och dammsugare av billig låg kvalite"

  Skroten utarmas så snart finns inget där heller.

  SvaraRadera
 3. Interestingly you write, I will address you'll find exciting and interesting things on similar topics. kaffebryggare

  SvaraRadera