Sök inlägg

fredag 25 oktober 2013

IKEA i Borlänge

Idag öppnar IKEA i Borlänge. 100-tals personer har köat hela natten för att få vara med vid invigningen.... Först fattade jag ingenting ? Är folk helt dumma i huvet ? Eller vad.. Har dom inget liv ?
man köar bara för att få trängas liksom. När IKEA väl har öppnat så kan du ju åka dit när som helst och i lugn och ro titta på deras skitmöbler i undermålig kvalitet av spånskivor och plastputtar.

Men sen såg jag den här bilden och poletten ramlade ner.

Så Klart ! IKEA har utlovat att 2 kända dokusåpakändisar ska demonstrera "sexställningen Pervers"
Folk tror säkert att det är "Arga Snickarn" och "Linda Lindorf" som ska gymnastisera i sexmöbeln.
Undrar vad dom tycker när dom får veta att det blir Hollywoodfruarna "Gunilla Persson" Och "Anna Anka"

För övrigt så anser jag att IKEAs etablering i Borlänge är en total katastrof för Borlänge centrum. Enda sen Kupolen byggdes har centrum haft jätteproblem...Alla kärringar ifrån hela Dalarna ska ju åka till kupooolen och shoppa.Gubbarna hänger med och går på JULA. Men inte nån åker till centrum. Nu blir till och med Kupolen utkonkurerat av IKEA och Norra backa som det nya området heter.
Nu säger politiker i Borlänge att IKEA ska rädda Borlänge centrum....Vilket skitsnack...Det enda som har fått folk att ta sig ifrån Kupolen och Norra backa in till centrum är Systembolaget...Och nu öppnar dom också en butik i Norra backa...Spiken i kistan förmodligen....Jag skulle inte tro att folk bemödar sig med att besöka Folk & Rock(Dalarnas enda riktiga skivbutik) heller. Ingen köper ju cd-skivor längre..... Så nu får ni irra runt i IKEAs labyrinter och leta billigt krafs medan ni hela tiden blir pålurad ännu mera krafs eftersom ni inte hittar ut ur labyrinten....Lycka till !!!  Borlänge är död    Länge leve Borlänge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar