Sök inlägg

måndag 30 september 2013

populistisk flyktingpolitik

Sverige har som enda EU- land bestämt att alla Syriska flyktingar som kommer hit får permanent uppehållstillstånd....Det låter ju jättebra,och Sverige kan stoltsera med att vara humanare och bättre än dom andra skitländerna i EU.......Och här på hemmaplan tar ju regeringen några viktiga poäng i striden om vem som är mest flyktingvänlig,och vem som tar mest avstånd ifrån Sverigedemokraterna.
Det är bara det att inte flyktingarna kan ta sig hit....Det enda sättet att komma hit är att betala dyrt till kriminella mäniskosmugglare....Eftersom smugglarna till vardags smugglar vapen och knark,så jagas dom av kustbevakningen i dom farvatten dom passerar....Det resulterar i att flyktingar sjuts ihjäl och överlevande kastas i fängelser.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=5656911
Men kan inte Sverige åka till Syrien och hämta flyktingarna då ?   Nej nej. Då kommer det ju hit på tok för många. Det passar ju regeringen perfekt att lova flyktingar som inte kan ta sig hit uppehållstilstånd.
Visserligen lockas ju många hit av våra löften. Men dom flesta har ju inte råd att åka,och dom som ändå åker skjuts ju ner på vägen eller fastnar i nåt annat land,så det är lugnt tänker migrationsverket.
Hur många man lurar i döden och hur många kriminella man indirekt stöttar det spelar väl ingen roll bara Sverige är humanast och bäst.

1 kommentar:

  1. AjAjAj, annat är det i Finland, där tar man emot hela 500 syriska flyktingar - nästa år....

    SvaraRadera