Sök inlägg

torsdag 5 september 2013

Obama i Sverige

Det kan väl knappast ha undgått någon att President Obama gjort en snabbvisit till Sverige....Han tas emot som en rockstjärna av stora mått....Alla hyllar honom unisont..Utom möjligen Göran Greider och några från tokvänstern som pliktskyldigt protesterar lite lamt.
Alla andra verkar ha drabbats av nån tonårshysteri,och skriker rakt ut bara dom råkat få se skymten av Obamas livvakter.....På Gävle- dala-nyheterna gjorde man en stor sak av att Obamas flygplan passerade dalarna i 10 minuter... Wow.. Hade man tur kanske man kunde få lite utsläpp på sig... vad blir nästa steg ?  Antar att Mr President behövde skita under Sverigevistelsen...Den toan blir väl guldplätterad och försedd med skyltar med texten US President.... Obamas lakan ifrån hotellet säljs väl på auktion....Barnen i skolorna får väl sy Amerikanska flaggor som dom sedan kan vifta med..Eftersom det anses mycket olämpligt att barn har Svenska flaggor,så passar det ju utmärkt...Nog är det konstigt. Om nån hyllar den svenska flaggan och sätter upp den på väggen,så blir den personen direkt misstänkt Nazist eller rasist....Men om nån hyllar den Amerikanska flaggan så lyfter ingen på ögonbrynen.
Jesus har återuppstått !  Han är Amerikan och han är Svart !
Blixtvisiten kosta oss skattebetalare ca 25 mille.
Men då får vi ju känna oss som USAs 51 stat,i en dag. Och låtsas att vi har kärnvapen och dödsstraff.

8 kommentarer:

 1. Hahaha! Nu var Bitterpitten i högform - bittrare än nånsin! :-)
  Själv firar jag med att sjunga den gamla klassikern "Obamas elf" /Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah ! Du menar den gamla snyftaren med Eric Carmen ? Den kom nån gång på 70-talet så han var lite före sin tid.

   Radera
 2. Mitt förslag var en gång i tiden att Sverige skulle gå med i USA istället för i EU.

  Tänk vilka fördelar detta hade inneburit. All handel mellan USA och EU hade kunnat gå via, och kontrollerats av Sverige. Andra fördelar som dödsstraff hade vi fått på köpet. Fördel? Jo det verkar som om många nysvenska brottslingar kommer från ställen där radikala lösningar är det enda som biter.

  Nå, det fick jag inte rösta om. Däremot fick jag rösta om ifall vi skulle byta till Evro eller inte. Där fick jag igenom min vilja även om jag och andra nej-sägare fick höra ett och annat så med facit i hand. Vad var det jag sa!

  Senast idag pratade man om att stödpaket nr 2 till Grekland inte kommer att räcka till utan man kommer att behöva mera pengar. Snart nog är det väl REA på grekiska öar och då är nog SEK stark valuta.

  SvaraRadera
 3. Grekland kommer inte på fötter fören dom lämnat EU.
  Nästan alla politiker och proffstyckare var för euron. Dom hånade den dumma pöbeln som röstade nej. Det verkar dom ha glömt nu.

  SvaraRadera
 4. Undrar faktiskt hur länderna i "kulturens vagga" nånsin varit framstående? Var det för att det fortfarande var istäcke över norra Europa. Av de nu så kallade PIIGS länderna är det bara Irland som skiljer genom att inte ligga vid medelhavet. På irland har det ju å andra sidan alltid varit problem sedan potatisskörden sket sig... ja rentav tidigare men det skyller vi på protestanterna eller till och med på romarna, å varrifrån kom dom?

  SvaraRadera
 5. Al Qaida, som påstås ligga bakom attentatet mot World Trade Center, ska nu få hjälp av Obama att bomba skiten ur den syriska armén, för att kunna förvandla Syrien till ett fundamentalistiskt paradis. Ironi på hög nivå. Stackars syriska människor. Ur askan i elden, typ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lugn. Ryssland med Putin den store fredsivraren ska stoppa kriget. Lyckas han blir det väl Nobels fredspris =)

   Radera
  2. Mycket insiktsfullt och bra skrivet. En synpunkt väl värd att lägga på minnet!!! Read my lips, typ...

   Radera