Sök inlägg

fredag 13 april 2018

kejsarens nya kläder

Svenska akademin och miljöpartiet är ungefär likadana.
Dom är båda två en liten galen minoritet som tror att dom är gudar och vet bäst medan alla andra vanliga människor är idioter. Varför ska vi ens ha akademin? Det enda dom har gjort genom alla tider är att bajsa på vanligt folk och förmedla att vanligt folk inte begriper sig på litteratur. Själva begrep dom sig inte på Astrid Lindgren eftersom hon skrev så att folk blev berörda och förstod. Nej nobelpriset i litteratur ska alltid gå till nån störd missanpassad författare som skriver om sina sjuka tvångstankar om våldsporr eller nåt annat obegripligt djupt tragiskt. Huvudsaken att ingen "vanlig" människa begriper nånting.
 Jag ger mig fan på att dom verklighetsfrånvända empatistörda aderton gnuggade händerna och skrattade när dom hittade nån riktigt skum författare som dom skulle indoktrinera pöbeln med.

Att dom förra året valde Bob Dylan är ju ytterst anmärkningsvärt.

Dom måste ha varit fulla och fått totalt hjärnsläpp när dom valde världens bästa låtskrivare som Nobelpristagare i litteratur, dessutom folkkär.

Nu när hela Akademin krackelerar och dom har dragit ner byxorna på sig själva, så framstår ju vilken högstadieklass som helst som fredsmäklare och familjerådgivare i jämförelse. Akademin har visat sina nakna rövar och folket ser att kejsaren inte har några kläder. Inte heller någon moral ,empati eller sunt förnuft heller.
Lägg ner skiten!!!
Vi behöver inga språkpoliser med stadgar från 1700-talet.Akademiledamoten Kristina Lugn på väg till deras möte i går.
Jag hade aldrig låtit mina barn läsa en bok som hon rekommenderat.
Då hade dom hamnat på Blåkulla.

5 kommentarer:

 1. Ja, trosorna sköter ju fransosen om...

  SvaraRadera
 2. De borde döpas om till Svenska Ankademin, en damm för inbördes beundran ;)
  Håller med dig i precis allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eva-Lisa, den var riktigt bra. Kanske blir en plats i akademin?

   Mvh Skogåsbob

   Radera
  2. Skogåsbob: Haha, tror jag inte ;)

   Radera