Sök inlägg

fredag 6 april 2018

En riktig mobil

En masspsykos har drabbat landet!
Det är användandet av Iphones och Androider jag talar om.

Folk sitter på cafeér och surfar på sina mobiler istället för att prata med varann.Folk ser inte vart dom går och går in i lyktstolpar för att dom är upptagna med att titta på mobilskärmen. På bussen sitter alla och surfar inklusive busschauffören. På byggena är arbetarna fullt upptagna med att surfa istället för att jobba.
Förr sa man om kommunalarbetarna att det brukar vara en som hänger på en spade och 3 som tittar på. Nu mer är det en som talar i mobilen och 3 som surfar i sina.
För att inte tala om skolorna.
Det diskuteras att eventuellt förbjuda mobiler i skolan. Jag undrar hur fan det blev tillåtet från början ?
Hela det här landet håller ju på att spåra ur p.g.a att mobilerna tar över folks medvetande. Snart kan ju ingen göra nånting om det inte finns en App för det.

Själv har jag tröttnat.
Jag fick nog av att hälsas välkommen i mobilen när jag klev in på Willys. Jag fick nog av all reklam och alla Appar som uppdaterades automatisk fast jag inte ville ha dom. Jag fick nog av den förbannade pekskärmen som alltid skrev fel. Så efter att ha haft en spräckt skärm i flera månader insåg jag att måttet var rågat och skaffade en gammal NOKIA med knappar. Jag slipper Appar och internet. Det är underbart att SMSa med T9.Liten och smidig är den också.

Men framför allt känner jag att jag börjar bli avgiftad. Min hjärna börjar långsamt att vakna till liv och staten kan inte längre se varje steg jag tar och styra mina tankar. Psykosen börjar släppa! BITTERPITTEN vägrar foga in sig, kliver av banan och kör sitt eget race. Ni andra är rökta.
 6 kommentarer:

 1. Jag behöver min Android för att läsa din blog.

  Min Nokia 8310 med WAP och 84 x 48 pixel skärm duger helt enkelt inte för det. Däremot är den överlägsen vad gäller telefoni och batteritid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du ingen Dator? jag fattar inte hur folk kan vara nöjda med att nätsurfa i en mobil, det är ju på tok för liten skärm.

   Radera
 2. Jag har en Android med 5" skärm, ett år gammal, men den är alltid avtängd. Den mobil jag använder är en gammal Samsung knapptelefon som kostade 200 kr i inköp för många år sedan. Den kan inte ta emot MMS och har ingen kamera men fungerar utmärkt att ringa med. För någon månad sedan så köpte jag ett nytt batteri till den för 149 kr så nu lär den fungera i många år framöver. Vem behöver egentligen någon annan typ av telefon? Svar: ingen faktiskt. //tompas11

  SvaraRadera
 3. Förmodar att du använde Androiden för att fota Nokian 😎

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag har en riktig digitalkamera till mina bilder.Jag tycker som sagt att androider och Iphones är skit.

   Radera
 4. Javisst är det märkligt. Folk är fullt tillfreds med att surfa med en sketen femtumsskärm, men när det gäller TV så duger det inte med fem tum, nä då ska det vara det största som marknaden kan erbjuda och detta trots att utbudet på samtliga TV-kanaler är tramsprogram och skit. Sjukt alltså. Det finns inte på kartan att jag skulle surfa på nätet med en sketen mobil, glöm det. //tompas11

  SvaraRadera