Sök inlägg

söndag 8 april 2018

Är Migrationsverket den 4de statsmakten ?

Såg på SVTs Aktuellt häromdan.

En ensamstående kvinna med 2 barn som flytt från Kosovo. Hon har arbete och hennes barn kan bara Svenska. Lik förbannat ska dom kastas ut till ett Kosovo där dom inte har nån anknytning alls. 
När jag ska Googla fram den här artikeln upptäcker jag att det finns massor med liknande fall. Ungefär lika många fall som det finns artiklar om krimminella som av olika anledningar INTE blir utvisade.
Detta får mig att fundera över vilka som har makten i Sverige?

Kan det vara Sverigedemokraterna som styr landet? Enligt PK-media är det ju så här det skulle bli om SD får makten. Men vänta lite nu. SD vill ju slänga ut alla kriminella men INTE dom skötsamma  invandrarna som gör rätt för sig och arbetar. Då är det alltså knappast SD som lyckats ta över landets migrationspolitik. Kan det vara avhopparna från SD, det nya partiet Alternativ för Sverige. (som tycker att SD är för mesiga) som tagit över landets migrationspolitik?  Men efter att ha läst deras förslag på Återvandring så inser jag att dom vill slänga ut alla invandrare utom specialister med bristyrken. Framförallt vill dom slänga ut kriminella. Dessutom är dom ju inte ens i riksdagen än.

Det borde ju vara regeringen som har makten och bestämmer över migrationspolitiken. Det vill säga Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Men Socialdemokraterna vill väl inte kasta ut välintegrerade barnfamiljer. Och Miljöpartiet vill ju ha fri invandring från hela världen, och bort med alla gränser och medborgarlön åt alla. Då är det alltså inte regeringen som bestämmer över invandringspolitiken...Eller?

Då måste det alltså vara Migrationsverket som själva bestämmer?
Migrationsverket är alltså som nån slags militärjunta som håller regeringen som gisslan och styr allting? Då spelar det ingen roll vilken värdegrund regeringen råkar ha. Vi kan lika gärna ha Nazister eller Kommunister vid makten om Migrationsjuntan bestämmer....Men

Vad betyder det?

Antingen ljuger Migrationsverket eller så har vi lik förbannat en Facsistregering? som njuter av att slänga ut barn till krigande länder.
Jag fattar ingenting!
Och vem kan man lita på?5 kommentarer:

 1. Jag undrar också varför det är så omåttligt populärt att kasta all skit på SD. De har ju inte varit i position att ställa till så mycket. Den nuvarande regeringen däremot, för ju allt annat än en human invandringspolitik. Kvinnor som flytt för sina liv, för att undkomma tvångsgifte, omskärelse, sharialagar m m, får nu se samma saker byggas upp här, medan de svenska "feministerna" dansar runt i slöjor och visar mer solidaritet med det invandrade patriarkatet, än med de kvinnor de låtsas att de företräder. Det är väl inte så konstigt att rasism frodas,när regeringen själva bäddar för det.

  SvaraRadera
 2. Nu när galenskapen ändå är ett faktum, förstår jag inte varför regeringen stannar vid att utvisa skötsamma invandrare och se till att grovt kriminella får stanna. Öppna fängelserna också och släpp ut internerna, bura istället in fattigpensionärer och sjuka. Pensionärerna kommer att få det klart mycket bättre och de sjuka får kanske bättre vård också. Åtminstone lär de inte tvingas jobba, trots att de är för sjuka för det. Plus att då sluter vi cirkuscirkeln en gång för alla, för det verkar ju vara regeringens mål.
  Jag hoppas verkligen på en stor förändring efter årets val, annars kan vi nog alla hälsa hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ärligt tala så tror jag inte att nån är särskilt entusiastisk över att regera efter valet.

   Radera
  2. Sanna dina ord - och mina också.

   Radera