Sök inlägg

måndag 23 april 2018

Bikini upproret

Knytblus upproret har väl ingen missat

En massa överklassfeminister med Mona Sahlin i spetsen protesterar mot att en annan överklasfeminist blev utmobbad av ett gäng världsfrånvända reliker i Svenska akademin. Att nån överhuvudtaget tar Mona Sahlin på allvar är ju ett mysterium bara det. Kvinnan som uttalat sig"att det är häftigt att betala skatt" men som fått avgå från sina poster minst 3 gånger för att hon inte betalar skatt.

Nu ska i alla fall överklassfeministerna och deras män knyta knytblusar och dekadent sätta näsan i vädret för att markera att... Vadå? våga bära knytblus. Tillknäppt strikt kyrkligt och osexigt. Det är inte direkt bränn BHn som brukade vara feministernas slagord.
Jag tycker att knytblus upproret är lika dumt som när överklassfeministerna gick i slöjor under Hijabupropet 2013. Då protesterade man emot att en kvinna som bar slöja blivit misshandlad för att hon bar slöja. Men när såg ni feministerna manifestera mot alla kvinnor som tvingas att bära slöja för att inte bli misshandlade? Feministerna är fega och vägrar att ställa sig på dom svagas och förtrycktas sida.
 Något måste göras.
Så därför startar BITTERPITTEN Bikiniupproret.
För allas rätt att klä sig i bikini

Katerina Janouch ocg Bianca Muratagic har skrivit väldigt bra om knytblus uppropet knytblus upproret gäller bara överklassens systrar.

6 kommentarer:

 1. Ja du, och var är alla dessa knytblusfeminister när gruppvåldtäkter och våldtäkter avlöser varandra i strid ström? Då finns det uppenbarligen ingen anledning att protestera. Jag blir så trött på det här fjantlandet :(

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Knytblus, tvångströja... potatis, potatis.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 3. Sverige blir bara konstigare och konstigare. Som sagts tidigare, mord, våldtäkter, folk dör p.g.a. vårdköerna, misshandelsfall mm, men då finns det inga aktivister som visar sitt missnöje.

  Bikini upproret törs jag inte haka på, för du kommer dom nog med tvångströjan.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där sprack min plan för att ragga patienter.

   Radera
 4. För säkerhets skull har jag kastat min enda knytblus i soporna, inte i återvinning.

  SvaraRadera