Sök inlägg

lördag 27 februari 2016

CDON-din skitbutik på nätet

Jag brukar handla på CDON.

Filmer , LP-skivor och lite allt möjligt krafs.Därför bombarderas min inkorg av rabatterbjudanden från CDON...Oftast har erbjudandena redan gått ut när jag äntligen kommer mig för att utnyttja dom....Men häromdan så hade jag faktiskt 3 rabattkoder som inte gått ut. 1 st 50 kr rabatt....1 st 100 kr rabatt och en med fri frakt....Perfekt tänkte jag, jag utnyttjar alla 3....Ha ha ha....Radatterna går inte att kombinera med varandra.
Eftersom alla rabatterna går ut ungefär samtidigt så måste jag ju använda alla 3 var för sig men samtidigt....Jag ska alltså lägga in en order med 50 kr rabatt ? En annan med 100 kr i rabatt och en tredje med fri frakt ?...Det fattar ju vem som helst att jag förlorar på att lägga 3 beställningar istället för 1....Lägger jag en beställning blir det ju billigare frakt än med 3...Jag kanske kommer över 1000 kr och får fraktfritt t.o.m.
Nej deras rabbater är ju bara ett sätt att försöka lura mig att handla  mer.
Efter att ha funderat lite så bestämde jag mig för att använda 100 kronorsrabatten och strunta i dom andra....Efter att ha letat i en timme så får jag ihop några skivor jag vill ha,men när jag ska utnyttja rabattkoden så lyser det rött...Felmeddelande"du måste handla för minst 500 kr om koden ska gälla,det fattas 18 kr."
Då var det bara att fortsätta leta då...Till slut hittar jag 2 chokladbitar för 9 kr/st och beställer dom.....Nytt felmedelande, "det fattas 12 kr för att koden ska gälla".  Hur fan kan det fattas 12 kr ?  Nyss fattades det 18 och då la jag till 2 bitar choklad för 9 kr/st det borde bli 18 kr....Ok nytt försök... Den här gången tar jag 2 chokladbitar för 10 kr/st,alltså 20 kr. Det borde väl räcka med råge när det fattas 12 ?  Men vad händer...Nytt felmeddelande " koden är redan förbrukad "

Fan vad dum jag känner mig...Hur kunde jag lägga ner en massa tid på detta skitföretag...Jag makulerar ordern och bestämmer mig för att aldrig ha nåt med CDON att göra mer,sen ändrar jag filtret i mailboxen så att alla mail från CDON kommer att hamna i papperskorgen.
Jag undrar hur dom tänker på CDON ?
Tror dom att dom får nöjda kunder, med dåliga rabbaterbjudanden och en hel labyrint av bonustrappor ? Eller hoppas dom att kunden är korkad och går på alltihop ?

Jag loggade in på Ginza istället...Där var alla skivor som jag hade tänkt köpa på CDON ca 30% billigare....Folk är korkskallar...Dom låter sig gärna blåsas av CDON.Bara dom tror att dom får lite bonus.
Men mig har dom blåst för sista gången.8 kommentarer:

 1. Varför har du inte kollat runt och hittat till exempel Ginza tidigare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag handlade faktiskt på Ginza förr.Men sen fick jag för mig att CDON hade bättre sortiment. Men det är ju 10 år sen.Jag är väl inte så ombytlig av mig.Det tog väl tid innan jag upptäckte förfallet på CDON.

   Radera
  2. Stämmer med mänskligt beteende enligt observation på mig själv...
   Man fortsätter lätt i tangentens riktning.
   Dock har jag skärpt till mig i och med internet har kommit in i mitt liv!
   Hoppas dina skivor ger dig angenäma stunder!

   Radera
 2. Nuförtiden kan man streama musiken direkt från nätet via spotify. Är man inte alltför nogräknad går det mesta att ladda ner från nätet. Men ska du ha LPn och VHS eller C-kassetter blir det ju lite värre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lyssnar jättemycket på Spotify och upptäcker en massa bra musik där,när jag sen hittar nåt riktigt bra så köper jag det på vinyl...Skitnördigt.. Jag vet.

   Radera
  2. Alltså bra, inte nytt!? Skälv gav jag bort alla LPn. Tänkte först skaffa utrustning för att spela =》LP. Varför det undrade alla. Det är ju bara att ladda ner i stället ifall man nu vill
   Sen att det kanske fanns samlarvärde i vissa av dem, det är en annan sak.

   Radera
  3. Jo jag hittar faktiskt mycket bra ny musik också.

   Radera
 3. Skivor är kul, och då speciellt vinylskivor.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera