Sök inlägg

måndag 8 februari 2016

Utvisning och Utflyttning

Plötsligt fick fascisterna och rasisterna rätt.
Regeringen tvingades själva bli fascister och rasister.

Trots att 90 % av Sverige är obebyggt så får vi inte plats med flyktingarna längre.
Trots att både den förra och den nuvarande regeringen lovade att vi skulle ta emot alla behövande och snackade om att riva murar och öppna gränser så har nu den nyrasistiska regeringen kommit på att inte alla har rätt etnicitet för att få stanna....Eller kommer från fel håll...Eller har fel släktingar...Eller helt enkelt är kriminella gangsters som vi inte vill ha hit...Fast det brukar vi ju vilja i det här landet...Nånting har helt uppenbart hänt....
Flyktingarna som skulle bli en vinstmaskin kostar helt plötsligt för mycket pengar säger den nyfascistiska regeringen.

Det är så klart bara tillfälligt att det är för dyrt. Dom blir ju en vinsmaskin längre fram tror regeringen,men tills det har löst sig så ska ca 80 000 asylsökande avvisas. 
Jag undrar om regeringen ens tror på det här själva ?

Via mitt jobb på rättspsyk så har jag lite insikt i hur svårt det är att avvisa flyktingar...Jag vet t.e.x. att i vissa länder så frågar dom den återvänande flyktingen om den verkligen vill återvända ? Vill inte flyktingen det så då är det bara för det specialchartrade planet att ta med flyktingen tillbaks till Sverige igen....Och då snackar jag om dom som har pass och ID-handlingar. Finns det inga ID-handlingar då är det oftast helt kört,för då kan ju ingen bevisa vem flyktingen är....Så om det börjar brännas under fötterna då är det ju lätt att passet försvinner.
Det funkar ju bra att vara papperslös i Sverige.
  Papperslösa får socialbidrag och bostäder betalda i vissa kommuner....Och har dom inga papper då vet ju ingen vem dom är. Då är det ju bara att åka vidare till nästa kommun och säga att man är nyanländ.

Sen är det ju inte så lätt för Polisen att utvisa dom heller,eftersom
Polisen inte får leta papperslösa med utländsk utseende.
Om dom bara tar dom med nordiskt utseende så blir det ju inte så många att utvisa kan jag tro.

Om nu Polisen mot förmodan lyckas hitta några papperslösa med ID-handlingar som går att utvisa till något annat land som tar emot dom,så står det väl inte på förrän den papperslöse har köpt ett nytt pass. Antingen ett försvunnet Svenskt pass ,det finns ju minst 170 000 Svenska pass på drift.   
Eller så kan dom köpa ett äkta pass från Syrien, där IS har kommit över maskinerna som tillverkar syriska pass.

Sen är det ju bara att komma hit igen på laglig väg .
Kriminella som utvisats Kommer gärna tillbaks hit och begår nya brott i Sverige eftersom vi har så trevliga fängelser och korta strafftider...Om en som är utvisad kommer tillbaks så är det bara att knata upp på skatteverket så får dom tillstånd att arbeta och vistas här.

Nej det är nog bara att inse att vi inte blir av med flyktingarna som kommit hit. Dom har kommit för att stanna...Sen spelar det ingen roll att regeringen vrider sina händer i förtvivlan...
Det är kört, Shit happens !


Men hur reagerar vanligt folk på det här då ? Jo dom sticker utomlands...Dom tar sitt pick och pack och drar utomlands för att inte komma tillbaks förrän dom är gamla och skröppliga och behöver använda det Svenska sjukförsäkringssystemet som förmodligen inte finns kvar då.
Dom Svenskar som inte kan flytta utomlands dom åker utomlands på semester så mycket dom kan...Helst till hel eller halvdiktaturer där dom kan leva som förr i tiden och leka herrefolk medans den fattiga lokalbefolkningen passar upp på dom...Sen kommer dom hem till Sverige och fyller på semesterkassan och så iväg igen....På så sätt går det att glömma bort den tråkiga situationen i Sverige. Åtminstone för ett tag.
Själv stannar jag och lider.

5 kommentarer:

 1. Jag tror inte heller att det lär bli så värst många avvisningar. Dessutom saknades det väl poliser för att ens komma upp i hälften av de där avvisningarna, tyckte jag att jag läste någonstans.
  Jag har även funderat lite på hur den höjda pensionsåldern påverkar utlandsflykten. Så eventuellt har du fel där. De som inte kan flytta utomlands förrän de blir pensionärer, kommer nog inte att orka göra det när de väl blir pensionärer, kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom som inte klurat ut nån fiffig inkomst som går att ta med sig kanske tvingas kvar här.

   Radera
 2. Jaja, jag hör till dom som stack...
  Men jag kommer inte att snylta på eran välfärd på ålderns höst, det lovar jag.

  Jag kan inte ursäkta mitt handlande med annat än att jag dels inte hade kunnat åstadkomma något åt situationen i Sverige, samt att jag är övertygad om att en fortsatt vistelse i förfallets stormakt hade lett till att jag tagit mig själv av daga.

  Jag är inte stark nog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen kanske jag bara är avundsjuk på er som stack...Jag är nog inte stark nog att sticka själv...Istället sitter jag här och gnäller.

   Radera
  2. Sitta och gnälla i skogen gör man själv. Man behöver inte se allt som skitit sig i samhället så ofta. Jag stack också men återvände till skogen så det tog ett tag innan man märkte av eländet.

   Radera