Sök inlägg

lördag 18 april 2015

Veckans impulsköp


Eftersom jag nyligen impulsköpte en soffa som jag inte hade plats åt, och nu har köpt en husvagn som jag heller inte har plats åt, så borde jag ha en återkommande rubrik med veckans impulsköp här på Bloggen.

Ja nu har jag alltså köpt en Solifer 450 -81....Det var inte meningen, men en gammal kompis behövde göra sig av med den och den var i bra skick.

Dessutom är den Finsk och har riktig värme.(det har inte min gamla SMV)..Nu har jag inga som helst planer på att vintercampa, men det lät som ett bra argument när jag övertalade mig själv att köpa den.

Vinterförvaringen blir också problem...Antingen får traktorn stå ute eller också får jag bygga ut carporten.

Älsklingen blev iaf. förtjust och har redan börjat boa in den...Jag börjar inse att jag kommer att få problem med att slippa undan campingsemester i år, med 2 besiktade husvagnar.Vem ska nu sköta växhuset i sommar ?
Att jag aldrig lär mig.


4 kommentarer:

 1. Gratulerar, vart kan det tänkas bära av?

  SvaraRadera
 2. Enligt samlad romsk expertis, så är Knaus snäppet ballare. Kan det verkligen stämma?
  Finskt är ju ballare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finskt är alltid ballare! Men den är lite för modern för mig. Jag hade hellre haft en i mahogny och mässing från 40-talet.

   Radera
 3. Då skulle ni kunna ta varsin husvagn när ni åker ut och campar :) Det blir lite variation då samt att om man vill dra sig tillbaka och njuta av ensamheten, har man den möjligheten :)

  SvaraRadera