Sök inlägg

lördag 4 april 2015

Rosornas krig
                                         Göran Greider mot Widar Andersson
Bägge två gamla betongsossar och åsiktsmaskiner. Nu bråkar dom om vem av dom som är mest sosse.Göran menar att han är mest sosse eftersom han inte vill ställa krav på invandrare att dom måste jobba....Widar tycker att han är mest sosse eftersom han vill ställa ställa krav på att invandrare måste jobba.
Allting handlar om dom Danska sossarnas Affischer där dom ställer krav på invandrarna.


Göran Greider har ibland en del vettiga åsikter, bland annat är han en stark Eu motståndare.
Men nu tycker jag att han är ute och cyklar rejält....Det kan tyckas att det är humant att inte ställa krav på att man måste jobba om man får stanna i Sverige....Men då måste man väga in alla fattiga sjuka Svenskar som tvingas jobba när dom blivit utförsäkrade för att försäkringskassans egna läkare per automatik underkänner andra läkarintyg än deras egna , bara för att försäkringskassan ska spara pengar åt staten till flyktingförläggningar.....Jag tror inte att dessa fattighjon som hela tiden ser hur välfärden monteras ned,  blir speciellt motiverade att öppna sina hjärtan för invandrare, som dessutom ska få pengar helt kravlöst.....Ska vi ha olika regler för Svenskar och invandrare ?

Jag undrar om Göran förstår att han fungerar som en reklampelare för SD när han argumenterar på det här viset.Det är nästan alltid höginkomsttagare som Göran, som tycker att vi ska öppna våra hjärtan och ställa upp för hela världen.
Jag blir så förbannad på det här....Ingen som tjänar över 30 000 i månaden borde få uttala sig överhuvudtaget om att ställa opp och öppna sina hjärtan...Det är dom fattiga som drabbas av nedskärningar, skattehöjningar och förortsvåld.... Inte politiker, mediafolk,och akademiker.
Vi kan inte fortsätta att låta dom fattigaste betala priset för en misslyckad integration.

Men om du är höginkomsttagare och tycker att vi inte ska ställa några krav på våra invandrare?
Då tycker jag att du kan börja med att vid din nästa löneförhandling kräva att dom sämst betalda på din arbetsplats får dela på halva din lön....Sen kan du sälja din villa och flytta till en invandrarförort.
Sen ska jag tro dig på ditt ord.

7 kommentarer:

 1. Bra talat (skrivet). //tompas11

  SvaraRadera
 2. Instämmer till fullo!!!

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera
 3. Har ni där i obygden sett någon invandrare i verkliga livet eller har ni bara hört om sådana? Eller kanske ni till och med har en alldeles egen tiggare utanför ICA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du inte visste det , så är det i obygden alla invandrare hamnar först. Eftersom dom stora rika kommunerna vägrar att ta emot dom.

   Radera
  2. Har just varit på en liten (alla där uppe är små orter) norrländsk ort och det satt tiggare utanför ICA och alla hörn, svarta kåpor vandrare på gatorna och nog var det multikulturellt överallt och kommunen dessutom skuldsatt upp till öronen vilket hade manifesterats bland annat i skolan där de dragit in städningen till hälften så ungarna kom hem i stället att äta lunch för att gå på toaletten.
   Du nya sköna värld.

   Radera
 4. Här i Stockholm finns tiggarna precis överallt, ute i förorterna, som inne i city. Jag undrar vart Reinfelt är, jag har aldrig sett honom dela ut någonting till tiggarna. Nu kan han visa hur mycket han själv tänkt öppna sitt hjärta, men jag tror knappast det blir någonting alls av det.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reinfelt har nog fullt upp med Roberta Alenius för närvarande. Han har ju lämnat över kollekthåven till någon Löfvén, fackpamp med aristokratisk stafning av namnet, så det är väl inte hanses problem längre. Är det någon stake i de nya regenterna så skickar dom hem tiggarna bums. Jag vill i alla fall inte ha dem utanför varje matbutik.

   Att göra som dom gjorde i Solna att ge dem betalt + gratis semesterresa hem (med buss iofs) ger ju än värre signaler än att bara ignorera dem. Tyvärr var det en mild vinter i år... och så finns det ju stollar som ger dem pengar också.

   Radera