Sök inlägg

tisdag 14 april 2015

EXPRESSEN är rasister ?


Expressen kör idag med rubriken 293 kriminella på flykt
Men man namnger och visar bild på bara 5 av dom...Av dom 5 har 4 utländska namn och utländskt utseende...Är inte den fokuseringen på kriminella med utländsk bakrund lite rasistisk ?

Sen ser jag att dom fått bilderna och namnen ifrån en sida som heter Sweden most Wanted.
Där blir det ännu värre.  Dom hänger ut ca 45 stycken kriminella på flykt. Av dom har bara 5 st Svenska namn och Svenskt utseende.

Hur hänger det här ihop ? Nån menar att kriminella med utländsk bakgrund har en större benägenhet att rymma eftersom dom kan gömma sig i sitt gamla hemland....Ha ha säger jag. Det faller ju på sin egen orimlighet... Om dom kan hålla sig gömda i sitt gamla hemland då hade dom ju aldrig behövt flytt till Sverige överhuvudtaget...Dom kom ju hit för att dom fruktade för sitt liv i sitt gamla hemland eller hur ?

Kan det vara så att Svenska domstolar dömer så mycket fler med utländsk bakgrund, än Svenskar ?
Då är det ju domstolarna som är rasister....Hur skulle det annars hänga ihop ?

Om det skulle vara så att varken domstolarna eller Expressen är rasister då är alltså personer med invandrarbakgrund mer kriminella än personer med Svensk bakgrund...Varför då ?

Är det för att dom har svårare att hitta jobb än infödda Svenskar ?
Då är det alltså Arbetsförmedlingen och arbetsgivarna som är rasister...Eller ?

Kan det vara så att det inte finns jobb ens till våra infödda Svenskar...Att dom måste åka till Norge för att få jobb om dom inte är välutbildade ?

Kan det vara så att invandrare kastas in i utanförskap i ghetton som varken har jobb eller bostäder ?
Att allting är en ond plan utstakad av riksdag regering och migrationsverket ? 
Då är det är alltså våra folkvalda politiker i regeringen som är rasisterna ! ?

7 kommentarer:

 1. Japp. Våra politiker är mycket riktigt dom stora rasisterna.

  SvaraRadera
 2. Kan det vara så att det inte är så kul att vara invandrare med annan hudfärg. Vi snackar att det är kul med olika men hur ofta umgås vi naturligt med invandrare i vår närhet. Till och med de mest "olik"förespråkande surdegstalibanerna är ju väldigt snabba med att ta upp just hudfärg när åsikterna inte passar, både Hanif Bali och Alice Tedorescu har blivit kallade husblattar.
  Hur kul är det att vara svart i USA trots att man stötts och blötts mot varann i 300 år.
  Det är eftersträvansvärt att ingen skulle reflektera över hudfärg men jag tror vi har mycket, mycket långt dit och med den katastrofala assimilation vi har idag är jag övertygad om att det går åt fel håll och kommer försvåra och försämra relationerna mellan !"svenska" och "invandrare" (hur de nu ska definieras) för mycket lång tid framöver.

  SvaraRadera
 3. Jag tror att det bara är ett sammanträffande.
  Jo, så måste det vara... Ett sammanträffande.
  Förresten var det inte så jävla kul att vara vit i Sverige jämt heller.

  SvaraRadera
 4. Dessvärre har vi några tomhylsor i styrande ställning som ser Sverige som ett föregångsland. Dom brukar få jobbiga frågor av mig i tidningen...

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig demokrati ni har. I Sverige tar dom inte in sånt i tidningen.

  SvaraRadera
 6. Jo, faktiskt. Jag har dragit ner 3 par byxor offentligt, och ett par i personlig debatt. Dubbelmoral är svår att snacka sig ur...

  SvaraRadera