Sök inlägg

torsdag 19 februari 2015

Stackars poliser

Nu får Polisen skäll för att dom jagat kriminella invandrargäng i centrala Malmö igen.
Och nog kan man fundera vad meningen är när man läser att Gärningsmannen var dömd för olovlig körning 2 gånger förut ,narkotika brott mm. senast för ett år sen ,men lik förbannat är han ute på gatorna och visar upp sig i lyxbil och bling bling,utan körkort förstås.

Jag förstår inte att Poliserna orkar...Dom har dåligt betalt,riskerar livet varje dag och får alltid skäll från allmänheten för att dom inte buntar ihop buset....Och när dom väl gör det så får dom skäll för det med....Sen hinner dom inte mer än skjutsa buset till häktet så är dom ute igen....Hånflinande åt Polisen och med kaxig attityd utan körkort rattandes en fetmerca.

Vad ska Polisen göra då ? Visst det är väl inte så smart att jaga buset mitt i innerstan i fullt ställ. Men dom försöker väl bara hålla uppe moralen i centrum...Liksom visa att här är det vi som bestämmer.. Sen får invandrargängen styra och ställa i Rosengård och dom andra förorterna där polisen inte törs visa sig...Och skulle dom våga sig dit så får dom bilen förstörd av stenar,och lämnar dom den så blir den uppbränd.

Nej jag skulle tro att dom flesta av dom här Poliserna nog gärna skulle byta jobb om dom kunde.
Men istället får dom fortsätta att sopa opp i kaoset efter 2 olika regeringars obefintliga integrationspolitik....Och då menar jag inte bara dom nyanlända...Dom som kom hit för 20-30 år sen har inte heller fått nåt stöd och hjälp för att smälta in i samhället..och många som är födda i Sverige upplever sig inte som integrerade... Redan för 10 år sen var Rosengård som en öppen anstalt. och det har inte blivit bättre....
Det kommer att sluta med att dom pengar som finns kvar går åt till att bygga fängelser istället.

2 kommentarer:

  1. Men nu blir det säkert bättre när polisen utbildas i den feministiska och genuscertifierade Södertörns högskola.
    Vi har 55 sk no go zoner så de får tungt jobb men med genuscertifierafe feministiska samtal kommer man säkert långt?

    SvaraRadera
  2. Sätt på hen handlovarna och använd könsneutrala batonger :)

    SvaraRadera