Sök inlägg

fredag 27 februari 2015

Feministisk vapenexport ?

Sossarna fick problem när dom kom på att det inte är förenligt med en feministisk utrikespolitik att exportera vapen till Saudiarabien,som inte ens tillåter kvinnor att köra bil.

Oavsett om man är feminist eller inte så måste man väl tycka att det är helt åt helvete att sälja vapen till Saudiarabien....Dom respekterar inte mänskliga rättigheter överhuvudtaget och Hejar på IS samt skickar vapen dit.

Men för statsminister Löfven och försvarsminister Hultgren är det inga problem alls. Dom tycker bara inte om att bryta ingångna avtal säger dom....Varför dom ingick avtalet överhuvudtaget vill dom inte snacka om...Nej det var ju inte meningen att det skulle komma ut till allmänheten....Om inte dagens eko hade avslöjat en att en Hemlig vapenfabrik höll på att byggas med Svensk hjälp så hade det aldrig kommit ut heller.

Löfven och Hultgren agerar som stenhårda imperialister i 1800 talets Amerikanska söder... Sen står dom tårögt med darr på rösten i olika manifestationer emot våld och orättvisor,och säger att vi Aldrig får ge efter för våld och hat....Sluta stå där och lipa Stefan ! Gör en insats för freden och stoppa vapnen till Saudiarabien istället.

Egentligen är dom bara representanter för fackföreningsrörelsen som gärna ser vapenexport vart fan som helst bara dom får ha jobben kvar....Samma fackföreningar som utesluter medlemmar som är med i SD för att det anses odemokratiskt att vara med där....Kina och Saudiarabien däremot är fina polare tycker facket.

BITTERPITTEN har inga problem med vapenexport.
Men skicka för fan inte vapen till diktaturer.
Använd vapnen mot diktaturer istället.
10 kommentarer:

 1. Alla mynt har två sidor.
  http://ledarsidorna.se/2015/02/ena-handens-tumme/

  //tompas11

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst artikeln du länkar till.Argumenten i den är dom samma som användes för att stödja Hitler på sin tid.
   Men resultatet blir alltså att Sverige ska göra skitjobbet åt USA eftersom vi alltså har lägre moral än dom...Snyggt !
   Det blir inte lika roligt när vi invaderas och dödas av IS med sina Svenska vapen.

   Radera
 2. Äckligt det här. Vi exporterar såväl krigare som vapen rots att vi ska vara fredliga och neutrala. I ena fallet kanske det blir lagstiftning i andra fallet så tjänar vi en massa stålar vilket gör att allt fredligt och neutralt går bort.

  SvaraRadera
 3. Jag är mot vapen till den grad att jag vägrade civilförsvar som nr 2 i Sverige på den tiden man skulle bevaka allmänheten så de inte stal mattransporter till soldater.
  Men jag hörde förstås till civil katastrofgrupp genom jobbet.
  Neutral Sverige? Haha.

  SvaraRadera
 4. Tänk på jobben, ska Sverige vara neutralt så skall vi exportera vapen till alla. Oetiska fonder frågade jag efter på banken, något som går med vinst, men dom kunde bara erbjuda etiska fonder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om vi skulle tänka på jobben då skulle vi väl sluta att köpa en massa saker ifrån utlandet och istället köpa Svenska saker ? Men det är vi för snåla för.Så fort nåt är billigare ifrån utlandet då är våra jobb inge viktiga.
   Istället ska vi sälja vapen till diktaturer och terrorister,sen ger vi dom skydd och fristad i Sverige. ett bra sätt att skydda Sverige från terrordåd...Dom kackar väl inte i eget bo ?

   Snart finns det nog oetiska IS fonder som du kan satsa på. Ju fler dom halshugger desto bättre går fonderna.

   Radera
 5. Så receptet är att stänga gränsen? Köp inget från utlandet, sälj inget till utlandet. Släpp inte in utlänningar och då återstår att inte släppa ut svenskar för att dom inte skall spendera pengar utomlands. Vips har du infört den Nord-Koreanska modell och alla lever lyckliga ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du gillar inte Nord-Korea ? Jag trodde det var såna länder du ville att vi skulle sälja vapen till ?

   Radera
  2. Nä, det vara ju du som inte vill sälja till alla länder. Du är på något vis så PK!? :D

   Radera