Sök inlägg

lördag 14 februari 2015

Förnedringssex

Ingen kan väl ha undgått att filmen " Fifty shades of grey" haft premiär.
Ingen kan väl heller ha undgått vilken brudmagnet filmen är(och boken )
Kvinnor får nånting fuktigt i blicken och blir rosa om kinderna när filmen förs på tal.
Jag har själv varken läst boken eller sett filmen,men jag har förstått att den handlar om en man med allvarlig personlighetsstörning som njuter av att förnedra kvinnor sexuellt.
Män verkar ha en avvaktande inställning till filmen medans kvinnor verkar go helt bananas....Dom enda missnöjda kommentarer jag hört i från kvinnor är att det var för lite sex i filmen.

Alltså jag fattar ingenting.....Jag har alltid hört att killar gillar hårdporr och kvinnor vill ha mjuka romantiska kärleksfilmer...Nu ställs allt på ända....Kvinnor vill tydligen piskas , bindas fast och förnedras av en dominant psykopat.,,,Hur gick det här till ?  Är det P-pillrens fel tro ? P-pillrens vanligaste biverkningar är ju aggressivitet och minskad sexlust....Det kanske krävs lite hårda tag för att sexlusten ska vakna...Inte vet jag...Räck upp handen ni som tänder på förnedringsex men inte går på P-piller.

Eller så är det grottmänniskan som gör sig påmind....Dom hårda männen som brukar säga att kvinnor inte vill att man frågar först kanske har rätt ?  kvinnor kanske vill att man släpar dom i håret och bonkar på dom brutalt....Jag vill ju inte tro det men vad ska man tro ?

Själv tänker jag bara på det stackars förvirrade unga par i en sexdokumentär som jag såg för några år sen....Dom ägnade sig åt lädersex och pisk.Det var handbojor och stora dildos men dom var ändå inte nöjda...Till slut hade dom  sökt upp en sexterapeut för att få hjälp....Hon sa åt dom att vara nakna med varann utan attribut...Dom skulle smeka varann och kyssa varann...Dom blev rädda och blyga för nåt sådant utlämnande hade dom aldrig gjort förut....Vart är vi på väg 11 kommentarer:

 1. Dom fanns i min kamera konstigt nog.

  SvaraRadera
 2. Hahahahahahahahahaha! (8-D)-3=>--;
  U made my day.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är alltid lika nöjd när jag lyckas tillfredsställa en kvinna =)

   Radera
  2. Ja ni verkar fira alla hjärtans dag lite annorlunda där på landsbygden :)

   Radera
 3. Maken hajar heller inte grejen med Grey hehe. Jag försökte förklara att hela handlingen i grunden ju är fanfiction på Twilight och de filmerna gillade han ju, men förklaringen gick inte hem ändå :)
  Men för att försöka räta ut dina frågetecken. Jag tror helt enkelt att det handlar om en historia som kommer i exakt rätt ögonblick och har exakt det innehåll som behövs för att det ska bli en sk snackis som gör den till en hit. Tror egentligen inte att piskorna är det som drar biobesökare. I grunden är det ju en kärlekshistoria. Kanske är det därför :)

  SvaraRadera
 4. Det är väl inte konstigare än att det är något förbjudet och tabu som allt kretsar kring. Tjejer gillar sånt, på film. Inte lika mycket i verkligheten av någon anledning.

  SvaraRadera
 5. Såg Du jag räckte upp handen??? Hihi

  SvaraRadera