Sök inlägg

måndag 1 september 2014

BITTERPITTENS Valguide

Eftersom det snart är val,och ingen annan gör en opartisk valguide så blir väl jag så illa tvungen.
Ni behöver inte tacka mig. Gå och rösta bara. Det är tack nog.
 Men snälla..... Inte på nåt av dessa partier.

 SOCIALDEMOKRATERNA (Sossarna)
Det största partiet,och det parti som har haft makten oftast.Det är också det mest odemokratiska toppstyrda maktfullkomliga partiet av alla.Socialdemokraterna låtsas att dom är ett arbetarparti,eftersom dom var det en gång i tiden. Men det enda som finns kvar av den tiden är att alla arbetare som är med i fackföreningen blir tvingade att betala en del av fackavgiften till socialdemokraterna.Första majdemonstrationerna är också kvar från arbetartiden. Då ska alla sossar ut och protestera mot staten och kapitalet.Även när sossarna själva har haft makten så protesterar dom och låtsas att nån annan styr.Fackpampar brukar tala om höjda kvinnolöner på första maj. Resten av året måste dom ta sitt samhällsansvar och se till att hålla nere kvinnolönerna.

Politiskt har dom gått åt höger och står väldigt nära Moderaterna i många stora frågor.Dom brukar låtsas att dom tycker annorlunda men sen håller dom med moderaterna i smyg.T.ex. Så protesterar dom högljutt åt Moderaternas slopade fastighetsskatt men lovar samtidigt att inte ändra på den om dom vinner valet.
I kärkraftsomröstningen tyckte dom också lika som moderaterna men låtsades att dom hade en egen linje 2. Det var också Sossarna som tillsammans med moderaterna lurade Svenska folket att gå med i EU.och blev skitsura när dom inte fick oss att byta kronan mot Euron.
Sossarna gillar mutor och vapenaffärer och var inblandade både i Boforsskandalen och vapenaffären till Saudiarabien.

MODERATERNA (M)
Det gamla högerpartiet som låtsas att dom är det nya arbetarpartiet.
Räknenissar har räknat ut att om det är tillräckligt dyrt att gå arbetslös så tvingar man folk att jobba,och då är man ett arbetarparti.
 Men om det är 500 sökande på varje jobb,så kommer ju knappast fler i arbete.Dessutom har det aldrig varit så många som står utanför A-kassan som det är nu,mestadels fattiga ungdomar som tvingas leva på sina föräldrar.Räknenissarna glömde att det måste finnas jobb om deras teori ska fungera.Eller räknade dom med alla Norska jobb måntro?
Moderaternas politik går i stort sett ut på att sänka inkomstskatterna så att dom rika blir rikare.Sen höjer man skatterna på sånt som drabbar fattiga.T.ex El, Bensin.fordonsskatt.Försäkringsskatt.mm.Är man fattig får man skylla sig själv. Det är bara att jobba på så blir man rik med nya Moderaterna. Moderaterna älskar USA och vill att vi går med i NATO.

MILJÖPARTIET (MP)
Det mest extrema partiet i Sveriges riksdag.MP är mer en sekt än ett parti.Dom låtsas att dom är ett landsbygdsparti men består till större delen av en massa verklighetsfrånvända storstadsflummare som lovar utbyggd kollektivtrafik och elbilar till alla.Detta ska finanseras med höjda bensinskatter.MP har också föreslagit ett räntefritt samhälle.medborgarlön och fri invandring.Nu senast föreslog dom en pant på 100 kr på alla gamla mobiler som går till återvinning.Det blir mycket pengar på 4 miljoner mobiler per år.knappast bra för miljön heller eftersom det bara leder till att folk köper ännu fler mobiler,och slänger dom gamla med gott samvete.
Med MPs politik blir det ingenting kvar av landsbygden förutom vindsnurror.


SVERIGEDEMOKRATERNA (SD)
SD bestod från början av folk från fascistiska och nazistiska partier.Men nu har Jimmie Åkesson  tagit över partiet och gjort det till sitt.Nu städar han ut gamla nazzar för fullt så fort dom råkar prata brevid mun och avslöja sitt rätta jag .
Bortsätt från invandringen så ligger dom ganska nära KD politiskt.
SD skulle inte ha haft en chans att bli så stora som dom är om det inte vore för 2 saker.

1.  SD är det enda partiet som ifrågasätter varför Sverige ska ha en annan invandringspolitik än resten av världen.Och undrar hur vi ska ha råd med massinvandringen.

2. Dom är så hatade av media,andra politiska partier och etablissemanget att demokratin satts ur spel.Detta retar folk till vansinne, och får folk att proteströsta på SD,om inte annat så bara för att sätta ett finger i ögat på PK Sverige.

FOLKPARTIET
Låtsas att dom är folkets parti och att dom har stort inflytande i politiken.Men egentligen är dom ett litet litet stödparti åt Moderaterna, som tack vare att dom driver typiska moderatfrågor ger sken av att ha inflytande.
Inför valet försöker dom profiliera sig med hårdare tag i skolan,ett starkt försvar och fler kvinnliga styrelseledamoter.Det kallas visst feminism utan socialism,när dom vill ha in kvinnor i styrelser istället för att ge dom en bättre arbetsmiljö i vården.

CENTERPARTIET (CENTERN)
Var en gång i tiden det stora landsbygds och miljöpartiet. Dom låtsas att dom är det fortfarande.
I verkligheten har dom helt tappat greppet och identiteten och vet inte vilka dom är.Dom kommer ibland med lite tokiga desperata utspel som månggifte,fri invandring,lönedumpning för att få billig arbetskraft till landsbygden.
I praktiken har dom ingenting att säga till om utan har blivit ett stödparti åt Moderaterna.
Stackars Annie Lööf ,hon är ju så söt.

VÄNSTERPARTIET
Hette förut vänsterpartiet kommunisterna,och det är precis vad dom är. Dom böt namn när det blev politiskt omöjligt att kalla sig kommunist.Historiskt har dom både stöttat Stalin och Hitler.
Deras partiledare Jonas Sjöstedt är en hyvens karl som försöker städa upp i leden av odemokratiska partimedlemmar. Men han har det inte lätt med alla unga vänsterhuliganer som fått för sig att demokrati är när vänstern bestämmer vilka åsikter som är rätt.Sen slår dom in sanningen i skallen på folk som tycker olika. Ändamålen helgar medlen. Som dom alltid gjort för kommunister.


KD (Kristdemokraterna)
Låtsas att dom är ett modernt familjeparti som värnar kärnfamiljen.
Men egentligen vill dom vara som som den kristna högern i USA eller som Livets ord i Sverige.
Fick dom makten så skulle det snabbt bli aga och bibelläsning i Skolan.Aborter förbjudas och Homosexuella skulle kriminaliseras.
Men av rädsla för att åka ur riksdagen har KD tvingas tona ner sitt abortmotstånd ,och delta i Pridefestivalen.

F!
Låtsas att dom är ett galnare alternativ till Vänstern, med rabiata feminister som hatar män.
Men egentligen är dom bara Gudrun Schymans privata projekt för att återigen bli höginkomsttagare på skattebetalarnas bekostnad.

9 kommentarer:

 1. Jaa du Dan, du är inte rädd att sticka ut hakan du. Dessutom har du gjort en bra analys av de svenska politiska partierna.
  Nu blev det inget kvar att rösta på. SUCK !

  SvaraRadera
 2. Piratpartiet glömde du också :) Eller utelämnade du det för att det var ett möjligt alternativ att rösta på? :)

  SvaraRadera
 3. Ärligt talat så kom jag inte på nåt bra att skriva om Piratpartiet. Borde satt mig in i deras politik bättre.

  SvaraRadera
 4. Häxpartiet-mer grodslem till folket! Blåkulla, en frizon, dont drink and fly-gated communitys 4 smart peoples with broomsticks.
  Vettifan vart googletranslate tog vägen då jag börjar prata utrikiska på detta sät?

  Utbildningsskada.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska rösta på dig Maja.
   Men jag föredrar snigelslem :)

   Radera
 5. Jag hoppas att vem som än vinner gör det med klar majoritet. Jag tror att dom flesta tjärnar på om Sossar eller Moderater styr själva, utan inblandning av dom små extrem partierna.

  SvaraRadera
 6. Trots allt finns det bara ett parti att rösta på,massinvandringen bär åt helvete för Sverige det spelar ingen roll om SD har haft nazister i ledningen förut,nu är det allvar,den som tycker att gamla synder betyder mer än att landet går under ekonomiskt och kulturellt,varsågod ta skiten!

  SvaraRadera
 7. Ifall PK-Sverige menar att SD är främlingsfientliga så definiera väl PK:arna då invandrare och flyktingar som just främlingar. Är det PK? Undrar hur många procent det blir? Tvåsiffrigt? Mer än V och F! ihop?

  SvaraRadera