Sök inlägg

onsdag 4 juni 2014

Sverige skämmer ut sig igen !

Nu har en utländsk kvinna blivit utvisad ur Sverige för att hon böt jobb när hennes arbetsgivare gick i konkurs.Hon hade jobbat i 14 år i Sverige.
http://www.expressen.se/nyheter/billstrom-svart-for-migrationsverket/
Hon hade alltså haft för många jobb enligt migrationsverkets jurister.

En samhällsbärare som är skötsam och betalar skatt. Som dessutom är oumbärlig enligt sin arbetsgivare. Henne kastar dom ut. Samtidigt som det kommer hit massor av kriminella invandrare som får stanna.Vad får dom för signaler ? Börja inte jobba för då kan du bli hemskickad.

Migrationsverket följer bara sina regler,säger dom. Ansvarig minister Billström håller käften.

 33 fall av misstänkta krigsförbrytare ligger och väntar på att utredas. Det kan vara så många som 1000 personer enligt DN. Dom ska ha dyra rättegångar och sedan kastas i Svenskt fängelse för dyra pengar om dom blir dömda. Blir dom inte dömda ska dom väl ha skadestånd istället.
Då behöver vi folk som betalar skatt. Folk som kvinnan som nu ska utvisas.

Andra länder kämpar febrilt med att komma på fötter i krisens Europa. Sverige däremot gör allt för att det här landet ska gå omkull verkar det som. Hela omvärlden tar sig för pannan och skrattar åt våra galna regler.
Själv kan jag bara skämmas för att jag är Svensk.

2 kommentarer:

 1. Varför skulle du skämmas för att du är Svensk?

  Det är väl inte du som dabbat dig. Det var ju säkert någon chefsperson som felade, för inte kan det ju bero på något klantarsle till utredare/arbetare som "bara följde regler"!? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer så mycket dumt i Sverige nuförtiden,att det är svårt att vara stolt över Sverige. Det är så jag upplever det.

   Radera