Sök inlägg

söndag 6 mars 2016

Mellokränkt

När vi trodde att det inte kunde bli värre.
Då kommer Samir & Viktor tillbaka till Mello.
Och till andra chansen igår,som dom vann.
Så nu är dom i final.

Vad är det för fel på SVT som tar in 2 ofrivilliga pajasar ifrån Paradise hotell ?
Det skitprogrammet gick ju inte ens på SVT...Dom verkar göra allt dom kan för att göra dummare TV än dom konkurrerabde reklamBimbokanalerna.

Och vad är det för fel på folk som röstar på det här ?   Sean Banan var åtminstone en ploj med glimten i ögat ,men Samir & Viktor tror att dom är bra på riktigt....Men dom kan varken sjunga eller spela och så fort dom säger något så verkar dom lite eljest.

Jag har noterat att SVT brukar lägga dom artister som dom vill ska gå vidare till final ,sist i tävlingen....I går var Samir & Viktor sist...Och till finalen på Lördag är dom också sist...Vill SVT att dom ska vinna ? Ja förmodligen,för då har dom garanti på att Sverige inte vinner igen,vilket vore på tog för dyrt...Men att folk går på det ?

Allt är så otroligt dumt och korkat att jag blir kränkt...Mellokränkt.
Har folk krisat till och blivit helt puckade av alla kriser hit och dit ?
Finns det ingen som säger ifrån längre ? Hur ska det gå med oss ?
Snart har vi väl ett Kalle Anka parti i regeringen ? En bortkommen statsminister utan visioner...En dysfunktionell Rikspolischef..En nedlagd landsbygd...Ett 50-tal förorter som styrs av Sharialagar....Badhus som vaktas av securitas...En bostadsmarknad som totalt fallit ihop...En riksbank som lånar ut till minusränta......Dödsmisshandel varje vecka på asylboenden... Ingen som vet nåt har nån koll och Samir & Viktor är bäst....Jag blir så förvirrad och kränkt
Mellokränkt !!!
7 kommentarer:

 1. "Snart har vi väl ett Kalle Anka parti i regeringen?"

  Snart? Vad kallar du då det vi har nu?

  SvaraRadera
 2. Jag tittar inte på skiten.

  När man trodde att det inte skulle bli värre, då klev Löfven in i Riksdagen.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera
 3. Hehe, nästan så det vore bättre om Löfven ställde upp i Mello än försökte leda landet. Jag tror säkert t o m han skulle göra ett bättre jobb än Samir och Viktor, även om man säkert skulle bli Mellokränkt ändå ;)

  SvaraRadera
 4. Att det fortfarande finns folk som ägnar tid åt att se på skiten säger mer om folket än om det som förevisas på SvT. //tompas11

  SvaraRadera