Sök inlägg

måndag 21 september 2015

SVT mot undergången

Jag har alltid stolt betalat min TV licens.

Jag betalar gärna för att få riktiga kvalitets TV-program, istället för förnedrings och bimbo-TV.
För några år sen sa jag upp alla betal-TV kanaler jag hade...Dels var jag trött på att betala för att reklamen ska få förpesta mitt vardagsrum(den ska åtminstone vara gratis)Sen upptäckte jag att mellan reklaminslagen var det så in i helvete dåliga TV-program att vilken skolklass som helst med en kamera och en budget på 500 spänn hade kunnat gjort bättre TV.

Om man skulle jämföra TV-kanaler med drycker..Så är väl SVT som en fin öl från Oppigårds...TV4 är väl som en billig folköl från Willys och TV3, kanal 5, TV6, Sjuan,TV8 och kanal 9 är som VIRA BLÅTIRA (blå godisläsk)

Det har varit så skönt att slippa gapiga programledare som går på uppåtschack eller har ADHD.
Alla förnedringssåpor med arga lättkränkta ungdomar,  alla arga kockar , arga snickare och kåta bönder.Men framför allt alla spökletare och hemsökta hus.Jag har inte saknat kanalerna en enda gång.

Men nu har jag upptäckt att SVT håller på att följa efter bimbokanalerna..Fejkade realityshower och sjung och dumprogram,och när hade dom ett seriöst debattprogram där deltagarna fick tala till punkt utan att bli avbrutna av nån korkad programledare som tycker att"nu har vi inte tid att prata om självmordsbenägna mobbingbarn i skolan,för nu ska vi prata om hemmapappor som gillar att klä sig i rosa damunderkläder" typ.

Jag kollade in TV-tablån en vanlig vardagskväll på SVT 24.

21:00 Modellflickor.
21:15 Modellflickor.
21:30 Tro hopp och kärlek.
22:30 Gift vid första ögonkastet.

Ja ni ser ju själva vilket förfall det har blivit. Trams och skräp bara...Inte slipper man reklamen heller i SVT...Fast dom kallar det för sponsring istället...Tur att det bara är vid OS och VM och annan dyr sport dom har sponsring...
Jag tittar aldrig på sport eftersom jag tycker att det är så löjligt nationalistiskt och lokalpatriotiskt jämt .Ganska obegripligt egentligen eftersom alla duktiga Svenska idrottsmän är importerade.

Det finns några bra Dox dokumäntärer,uppdrag granskning ,och Leif G W som är sevärda på SVT,annars är det väldigt dåligt med kvaliteten. 
Nyheterna har ju fått ett vänstervridet PK-filter på sig också.
Men så är ju 8 av 10 medarbetare på SVT vänstersympatisörer.

Vill jag se nyheter så surfar jag fram dom på nätet,och vill jag se film så har jag mitt biorum.
Jag tror inte heller att jag är ensam om att välja bort SVT och TV överhuvudtaget nu för tiden.
TV går mot undergången.

Dom har ju inte ens en riktig testbild längre.


7 kommentarer:

 1. Det ska visst finnas färgTV nuförtiden också.

  SvaraRadera
 2. Ser allt mindre på tv, men nån bra dokumentär eller naturprogram kan det bli på Kunskapskanalen ibland . Lyssnar mer på radiodokumentärer där jag tycker att SR play är en riktigt fin service. Men visst är det mycket dynga på tv.
  // Johan

  SvaraRadera
 3. Jag har bara de ”fria” kanalerna. Nu och då ringer det säljare och försöker pracka på mig deras kanalutbud. När jag då frågar om dessa kanaler har reklam så får jag ett jakande svar. Jag påpekar då att jag inte vill betala för att få reklam. Är dessa kanaler reklamfinansierade så borde de då i rimlighetens namn vara avgiftsfria, eftersom de finansieras av reklam. Ungefär där så tar samtalet slut…

  Sedan så är SVT:s utbud minst sagt magert. Ytterst sällan det är något som intresserar. Vinklingen till det rödgröna är dessutom uppenbar. Internet däremot, erbjuder ett mångfacetterat utbud och jag brukar säga att internet är det bästa som hänt mänskligheten. ;) //tompas11

  SvaraRadera
 4. Har faktiskt inte sett på svensk TV de sista 10 åren. Med internet finns ett överflöd av intressanta artiklar, analyser mm som ställer svenska "journalister", eller skall man säga media-arbetare, i skamvrån. Alla medier har en agenda. Ryska håller alltid på Putin, tex. men har ofta goda analyser. Fox-News är ofta oerhört seevärda med intelligenta, humoristiska och snabba kommentarer som bara Amerikaner klarar av.
  Lämna ankdammen, bilda Er. Ge er ut på internet.

  SvaraRadera
 5. Utan viasat motor missar du ju Roadracing VM, med dom underbara komentatorerna Tobias Lyon och Nikola Milovanovic.

  SvaraRadera
 6. Det där kan jag skriva under på också.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera