Sök inlägg

onsdag 30 september 2015

Sverige skramlar


Igår såg jag på Hela Sverige skramlar.

Artisteliten ställde upp gratis och drog in pengar främst till UNHCR.
Framförallt till att hjälpa behövande flyktingar i flyktingläger i närområden till Syrien...Men många av artisterna verkade tro att detta var en gala för att införa fri invandring till Sverige....Det var mycket talande och sjungande om att spränga och öppna gränser,något som varken regeringen eller oppositionen står bakom....Mig veterligt är det bara Miljöpartiet och Centern som vill det.
Och bara när dom är i opposition.

Henrik Schyffert gick runt i en tischa med texten "PK eliten" på, och var rolig....Han berättade att han minsann hade haft en liten Syrisk flykting boende hos sig ett tag ,och sen presenterade han Nour El Rafai . Han tyckte också att alla Svenskar borde ha en liten sexig Syriansk flyktingtjej boende hos sig.
Om någon annan än Henrik sagt det så hade PK-maffian hängt ut honom som både rasist och sexist.Men eftersom Henrik själv ingår i PK Eliten så får han säga och göra precis som han vill.

Det fick inte Kjell Bergkvist göra.
När Kjell sa att Statsminister Löfven inte gör att skit för flyktingarna, och att han bara pissar på dom,då blev han utslängd ur studion......
Så nog var det PK Eliten som styrde allt.


Men en hel del bra musik var det i alla fall...Bäst var Miss Li med sin version av Joe Cockers version av Beatles With a little help from my friends . Sanna Nielsen var också med,men hon blir fullständigt utskåpad av Miss Li.

7 kommentarer:

 1. Miss Li:s höjdpunkt efter "snart kommer natten"! Hon är verkligen en klass för sig.

  SvaraRadera
 2. Sådant skit tittar jag aldrig på. Tomma tunnor skramlar mest. //tompas11

  SvaraRadera
 3. Jag äcklas av att se artister typ Henrik Skyffert dra nytta av det helvetet som kriget i Syrien är. Det känns bara så jävla påklistrat alltihop. Försök få någon av dessa att göra nytta i det tysta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja svenskarna är tydligen så indoktrinerade att vad skit som helst tycks duga att glo på. //tompas11

   Radera
  2. Håller med dig till 100% Ludde.

   Mvh Skogåsbon

   Radera
 4. Kanske det, men pengarna de drar in är lika mycket värda som vilka pengar som helst. De jobbar gratis, och det är mer än åtminstone jag kan säga att jag har gjort för att hjälpa de drabbade.

  SvaraRadera