Sök inlägg

söndag 24 maj 2015

Eurovision-katastrofen

Då var det final i årets mello!

Tråkiga likriktade ballader där alla artisterna ville visa så mycket urringat som möjligt och verkade göra allt för att låta som om dom kom från USA....Ja det fanns några undantag som sjöng på sina modersmål,men dom var få.

Ja sen var det Måns då...Med låtstölden från David Guetta-Lovers in the sun.


Men vad bryr sig en förförd publik om låtstölder.
Måns är ju så snygg att kvinnorna gick i spinn i hela Europa och han vann hela ballunsen .
Detta är ju rena katastrofen för skattebetalarna i Sverige....Vi har ju nyss haft finalen i Sverige ,och då gick den på 120 miljoner.I år i Wien gick den på 190 miljoner så det lär väl hamna på ca 200 miljoner vi får punga ut med....Vi som inte har några pengar!

I morse på nyheterna pratade dom om att Utbränd vårdpersonal är ett växande problem i Sverige.
Nu var det läkare och sjuksyrror som bryter ihop och får utmattningssyndrom på grund av alla besparingar och nedskärningar inom vården.
Vi har varken bostäder eller jobb åt alla invandrare, och inte heller planer eller pengar på hur vi löser det....Vi har inte råd att ha kvar våra Svenska mjölkbönder...Vi har inte råd med en levande landsbygd,med ett jävla mello för 200 miljoner det har vi råd med.

GRATTIS SVERIGE
Kör tills det rasar

4 kommentarer:

 1. Så sant, tydligen tror man att det går att plocka folket på hur mycket som helst, vi ska ta emot (och försörja) över 100.000 nya "svenskar" varje år, ha stora natoövningar, även om vi inte är medlem i Nato, folk ska flytta för att ta jobb som inte finns, bo i bostäder som inte heller finns, och köra på vägar där underhåll inte finns; men självklart ska vi ha ett dyrt melodispektakel som kostar mer och mer för varje år, och drar ut över längre och längre tid, där finns mycket att spara på; men det kan ju drabba "fel" folk. Varför tittar man inte närmare på fusket med personliga assistenter exempelvis? Jag tycker det är bra att de som inte klarar sig själv kan få assistans; men hur sannolikt är det att en svenskfödd som har registrerats och journalförts sedan födelsen fuskar med detta och hamnar i rullstol eller blir apatisk?
  Ja Måns är ju såååå snygg, och har rutar på magen, undrar hur det skulle mottagas bland kvinnorna om man poängterade hur snygga tuttar de kvinnliga deltagarna har?

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte att det stoppar med miljoner när det gäller ESC nästa år, jag hörde i alla fall siffror på miljarder.
  Jag förstår mig inte heller på prioriteringen i det här landet, men kanske får jag ett svar på hur de tänkt sig framöver? ;)

  SvaraRadera
 3. Men Mellon är inget problem att finansiera, man slopar bara alla andra program och kör repriser eller inköpta billiga sopor. Det är värre att vi skulle behöva 4 Gävle de närmaste åren för - ja ni vet varför. Är det någon som börjat bygga?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är sant...Mello är bara småpotatis i jämförelse.

   Radera