Sök inlägg

onsdag 13 maj 2015

EU våldtar Sverige

Jag minns EU-valet.
Politikerna som var för EU målade upp en drömbild av hur bra vi skulle få det om vi gick med.
Vi skulle hamna mitt i Europa och bli ett med deras fantastiska kultur....Vi skulle få jobba var som helst inom EU men det skulle absolut inte komma hit några EU migranter och dumpa dom svenska lönerna....Vi skulle få exportera den kvalitativt överlägsna Svenska maten till hela EU och göra succé....Billig mat från andra EU-länder skulle självklart inte konkurera ut dom svenska bönderna...Men nu är dom utkonkurrerade
Allt skulle bli billigt med EU-priser...Ja utom spriten den skulle absolut inte bli billigare och mer lättilgänglig...Fast just det med spriten var det ingen som trodde på....Många röstade ja just för att det skulle bli billigare sprit och större införselkvoter,vilket det också blev trots politikernas förnekanden.

Men om vi röstade nej så skulle vi bli en bortglömd inavlad bonnhåla som fick börja använda häst och vagn igen...Vi hade åtminstone haft bönderna kvar då.

Själv röstade jag nej av en rad skäl.Inte minst för att jag alltid är emot förslag som stöttas av både moderater och sossar...Det brukar alltid vara nåt som är dåligt för folket om dom är överens.

Så här i efterhand kan vi se att Sverige är ett litet naivt land som tror alla om gott och som varken har viljan eller resurserna att skydda oss emot att bli utkonkurrerade och utsugna av andra länder och EUs regelverk. Inte heller emot krimminella EU-medborgare som väller in och blåser oss på pengar lika lätt som att stjäla godispåsar av små barn.

Vi har kriminella asfaltsläggare Som utstuderat blåser folk utan att åka fast.Vi har Vägpirater som blir fler och värre hela tiden. Sen har vi åkerinäringen där ca 60% består av utländska chafförer som Lönedumpar.
Vi har även Människohandel med Rumänska tiggare som ökar lavinartat.
Alla dom här kriminella gängen från EU ockuperar parker, campingplatser och parkeringsplatser där dom svinar ner och förstör....På IKEAs parkeringsplats i Barkarby försökte personalen bli av med ockupanterna med polishjälp...Men polisen kunde inte göra något som vanligt....Vad tror ni hade hänt om en vanlig svensk familj vildkampat på IKEAs parkering?

Nu står vi här med våran undermåliga Polis,våra fega åklagare och dåliga lagar som inte är anpassade till verklighetens EU-migranter.....

Det var precis så här det inte skulle bli lovade politikerna som var för EU.
Alla ni som röstade ja...Var det värt det för lite billig sprit ?

17 kommentarer:

 1. Kryper till korset och erkänner att jag röstade Ja, och att jag ångrar det bittert idag. Jag röstade inte ja pga nån billig sprit, utan att vi skulle få frihandel och lägre räntor. Men så här i efterhand så blev det ju inte så bra. Skäms som en hund. // Johan

  SvaraRadera
 2. Ja, det är väl bara att erkänna att jag röstade ja. Och ja, spriten var en stor anledning (vilket i sig är humor då jag är i det närmaste nykterist och sällan köper med något när jag är i utlandet). Och ja - jag ångrar mig bittert idag. Den enda (klena) trösten är väl att jag åtminstone röstande nej till euro...

  SvaraRadera
 3. Självfallet så röstade jag NEJ både till EU och Euron. Politikerna gjorde vad dom kunde för att lägga ut dimridåer för att lura den naiva röstboskapen och tyvärr så lyckades dom lura en majoritet av dessa. I dag så är jag övertygad om att resultatet skulle bli ett annat, men det är ju en klen tröst i bedrövelsen. Sens moralen blir - lita ALDRIG på en politiker, de uppträder som forna tiders hästskojare. //tompas11

  SvaraRadera
 4. Skäms inte ett dugg för att jag röstade ja, jag röstade efter de förutsättningarna och information man hade då. Hade det varit omröstning idag hade jag i högsta grad tvekat, framförallt eftersom det tydligen går bra att fantisera ihop en budget som sen ingen ifrågasätter förrän det är för sent!

  Så här är det i alla omröstningar, även riskdagsval, man röstar efter den informationen man har i just det läget. Ett resultat av det ser vi på den Kalla Anka regering vi har nu!

  SvaraRadera
 5. Vad glad jag känner mig att jag aldrig gick med i EU. Jag lekte inte ens med tanken, har jag inte råd att köpa rödtjutet till Svenskt pris så kan jag fortsätta dricka Svensk mjölk,

  SvaraRadera
 6. Problemen som du nämner är egentligen inte EU-problem, det är problem i det svenska samhället. Jag minns reportaget om långtradarchaufförer som stal drivmedel och som lagade sin mat på parkeringsplatser. Detta gjorde de för att kunna skicka hem pengar till sina familjer. Reportagen gick ut på att det var synd om chaufförerna, trots att de egentligen var kriminella. Vi är blåögda mot kriminella som vi ofta gullar med. Vi får gång på gång läsa om grovt kriminella som kramar om barn i besöksrummen på våra fängelser och de kriminella verkar jättetrevliga. I dagarna blev Auschwitz aktuellt på nytt i den svenska debatten. Tänk er en tidningsartikel som först beskriver hemskheterna i Auschwitz för att sedan släta över det hela med att Hitler tyckte om barn och djur och detsamma gällde Höss. Därför var det synd om Hitler och Höss på grund av det som skedde i Auschwitz. Det är inte troligt att vi får se en sådan tidningsartikel i dagens svenska press, men vi ser regelbundet sådana artiklar som brättar om kriminella.
  Jag anser att det borde finnas en EU-gemensam polis som jagar skurkar över nationsgränserna. Vi hade haft gränsgångarkriminella även om vi inte varit medlemmar i EU. EU kan ge oss möjligheten att bekämpa gränsöverskridande kriminalitet, om våra politiker vågar och vill.
  Jag ser problemet som att ofta ansvarsfördelningen mellan medlemsstater och EU är felaktig. Jag anser exempelvis att asyl skall beviljas av EU och inte av medlemsstater, eftersom asylregler tillämpas olika i enskilda medlemsstater gör detta att flyktingar söker sig dit asylreglerna tillämpas generösast och där villkoren är bäst. Om asyl beviljas av EU oberoende av vilken medlemsstat någon befunnit sig i när den sökt asyl och sedan de som beviljats asyl kvoteras ut bland medlemsstaterna får alla som söker asyl lika behandling och detta ökar rättssäkerheten.
  När det gäller våra EUmigranter anser jag att det skall finnas ett system som gör att hemlandet eller det land de är socialförsäkrade i betalar för sociala förmåner som dess medborgare får i ett annat medlemsland om de vistas där tillfälligt. Detta skulle innebära att om en svensk tillfälligt befinner sig i Tyskland och behöver hjälp från det allmänna beviljar Tyskland svensken förmåner efter tyska regler och tyskarna skickar räkningen till Sverige. Detta är rimligt eftersom vi betalar våra socialförsäkringar i det land vi bor eller arbetar i.
  Slutligen vill jag när det gäller exempelvis långtradarchaufförer, byggnadsarbetare och annan arbetskraft som rör sig mellan medlemsländer föreslå att vi inför ett långtgående beställaransvar. Om ett företag exempelvis anlitar ett åkeri så skall beställaren också ha ansvar för att chaufförerna kan genomföra uppdraget inom ramen för svenska lagar och regler. Vi har Inga sådana regler idag och det är det som är problemet, inte EU. Sverige bestraffar de som köper sex, medan de som köper slavar går fria!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant, svenska myndigheter är för mesiga. Vi får se det titt som tätt, senast var det i Kalla fakta om tiggarna från Rumänien, jag kan bli förbannad över sånt, och när man skulle hitta "papperslösa" som skulle utvisas, fick man inte söka på tunnelbanan, då det var rasistiskt/diskriminerande. Hoppas jag får en plats på hemmet i Danmark när det blir så dags, för här kommer det ju att gå åt helvete, oavsedd vilka idioter som regerer.

   Radera
  2. Bra idéer men det ser ut som om du behöver en egen blogg :)
   Skicka adressen när du startat bloggen.

   Radera
  3. Jag väntar med en egen blog tills jag blivit pensionär, annars blir jag av med jobbet. Se hur det gick för Per Westerholm i Karlskrona.

   Radera
 7. Röstade nej och skulle rösta nej idag. När vänstern målar något med vackra färger känner jag att nackhåret reser sig. Så... men idag har vi ju bara en röra vars löften man kan glömma. OK det finns opposition SD men jag orkar inte längre ta reda på vad de vill - egentligen. Är för gammal, låt mig ligga på soffan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. SD vill hålla på sin plats vid köttgrytorna, det är väl allt.

   Radera
 8. Röstade nej till "Eurokronor" och det har ju fungerat bra tills för några månader sedan. Nu börjar kronorna kunna användas som brickor till klinkan på utedasset...

  SvaraRadera
 9. EU våldtar väl inte Sverige. Hur kan man våldta ett land som lägger sig platt för EU? Däremot så våldtar EU alla människor som röstade mot att Sverige skulle ge sig in i detta vansinne. //tompas11

  SvaraRadera
 10. Folkhemmet reser sig igen http://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/article20785657.ab

  SvaraRadera
 11. Självklart röstade jag NEJ i EU-Valet. Folk trodde att detta var någonting alldeles nytt, och vi skulle inte kunna stå utanför, men så var det inte. EU bildades strax efter efter andra världskriget, Sverige stod utanför då, och kunde på så sätt förhandla om imoprt och export tullar mm. Det kan man inte längre.

  Kjelle i Skogås

  SvaraRadera
 12. Jag kan med stolthet deklarera att jag röstade nej, värdekonservativ som jag är.
  Den där överförmyndade bidragsoppan kan dra åt helvete.
  Anledningen till att det blev ett JA i valet, var att alla etablerade politiker skrämde skiten ur folk med hur det skulle gå annars. Stålar är det enda som folk är intresserade av, och Dobidoo förstås...
  Idag samlas media och politiker igen, och skrämmer skiten ur folk om fascisterna i SD, och tävlar i floskler om stöveltramp och gamla rasistkopplingar.

  SvaraRadera