Sök inlägg

torsdag 27 november 2014

Laglöst Land


Man kan läsa det överallt . Hur hederliga medborgare som fortfarande är dumma nog att tro på polisen,anmäler brott som sen polisen ger blanka fan i att utreda. När sen dom stackars hederliga medborgarna tänker att polisen kanske har för mycket att göra det är bäst att jag hjälper polisen lite grann på traven,då blir polisen förbannad och lägger ner utredningen. Det spelar ingen roll att den stackars hederliga medborgaren har bevis i form av bild,ljud eller film. Här är bara några exempel.
Moa fotade tjuven Polisen la ner fallet
Spårade sin stulna dator men Polisen lägger ner
Trots filmbevis lägger Polisen ner förundersökningen

Den stackars hederliga medborgaren tänker då att polisen har nog väldigt dåligt med resurser och dom har säkert värre brott att lösa än småstölder och inbrott.Men då visar det sig att när den stackars hederliga medborgaren råkar köra lite för fort eller inte hinner besikta bilen i tid,då jävlar finns det resurser hos den annars så slumrande polisen. Plötsligt går det att ligga och lurpassa i buskarna med kameror för att sätta dit vanliga hederliga medborgare som råkar göra fel.Det görs brottsutredningar och hotas med rättegångar och skrivs ut saftiga bötesbelopp så att vanliga hederliga medborgare ska lära sig att veta hut.
Inbrottstjuven som saknar körkort och kört för fort narkotika påverkad i en oskatt oförsäkrad och obesiktad bil ,han går fri. Det är nämligen meningslöst att sätta dit honom eftersom han iaf aldrig betalar några böter.
Polisen har nämligen ett pinsystem där det gäller för poliser att jaga poäng och vara lönsam.Det lönar sig bäst att sätta dit vanliga hederliga medborgare.läs här inunder
Därför jagas Svenssons men inte bovarna

När poliserna jagar poäng och lönsamhet istället för bovar är det ju inte konstigt att vi hamnar i ett laglöst land. Och det är det som har hänt nu...Rikspolisstyrelsen har gått ut med att det finns 55 platser som är laglöst land i Sverige. platser där gängen tagit över och där polisen inte åker in.
I det läget får vi en ny rikspolischef. Dan Eliasson. Vars främsta merit verkar vara att han har spelat i ett
punkband i sin ungdom och att han gärna Vill åka radiobil. Jag har absolut inget emot Punkband,men efter punkbandstiden verkar det bara ha gått utför för Eliasson.
Han har Kört migrationsverket i botten. Personalen hade inget förtroende för honom så han chappade.
Då fick han nytt jobb ,och nu har han Kört försäkringskassan i botten. Där blev han även misstänkt för jäv ,då radderade han alla mail.
Överallt där han varit chef så har han stirrat sig blind på lönsamheten och kört personalen i botten. Det är väl knappast vad vi behöver inom Polisen ?
Men det är så klart inte hans fel att han fick jobbet.  Det är vår inkompetenta Kalle Anka regering som tycker att det är goda meriter att misslyckas som chef hela tiden.

Snart kan inte den stackars hederliga medborgaren vara hederlig längre. Med en polis som har övergett medborgarna och en regering som sticker huvudet i sanden finns det snart bara illegala medborgargarden kvar att ta till. Och snart kommer väl 300 " Svenska" ISIS krigare hem till Sverige på "Mission from God"   Vem ska ta hand om dom ?  Dom får väl en broschyr om mänskliga rättigheter.
Laglöst land !!!


3 kommentarer:

 1. Hehe, om jag inte missminner mig tyckte Mona Sahlin att just de som åkt för att kriga för ISIS skulle få komma tillbaka hit och få vård. Jag upphör aldrig att förvånas numer.
  Ja, det ska bli intressant att se hur länge de hederliga medborgarna orkar vara hederliga om det fortsätter så här? Om polisen inte är intresserade av att utreda de riktiga bovarna, är det nog bara en tidsfråga innan folk "hjälper" polisen i sitt arbete lite oftare.

  SvaraRadera
 2. Ja det är för jävligt, man kan ju fundera på varthän detta land är på väg. Det tycks som om det är fritt fall som gäller och hastigheten ökar för var dag som går. Så frågan man måste ställa sig är - vad ska vi göra åt detta? Hur i hela friden ska detta stoppas? Går det överhuvudtaget att stoppa eller är det redan för sent..? /tompas11

  SvaraRadera
 3. och medan våra skattepengar öses ut i asylindustrin "blomstrar" vård och omsorg
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19937271.ab

  SvaraRadera