Sök inlägg

tisdag 29 juli 2014

Slavarbetare i det nya Sverige


Först var det P1s kaliber som avslöjade att alla granskade nagelsalonger i Stockholm betalade slavlöner åt sina utländska arbetare som dessutom hade fått betala stora summor svart för att få arbetstillstånd.
Slavar på nagelsalonger
Sen har det dykt opp flera liknande berättelser.Nu senast i Expressen om slavlöner i restaurangbranschen .Svenska slavar

Alla Svenska slavdrivare verkar ha en sak gemensam.De är själva invandrare.
Och dom verkar inte ha några som helst skrupler när det gäller att utnyttja andra fattiga utsatta invandrare.
Hade slavhandlarna däremot varit vita män så hade deras handlingar kunnat klassas som rasism. Men eftersom det bara finns vita rasister i PK Sverige så blir det ju närmast en rasistisk handling om en vit Polis eller åklagare skulle sätta dit dessa mörkhyade slavhandlare. Speciellt om dom tidigare framställts som duktiga företagare som lyckats tack vare en bra integrationspolitik. Nä det här törs man inte rota för mycket i från svenska myndigheters håll.

Migrationsverket och andra Svenska myndigheter brukar skylla på dålig lagstiftning och att dom blivit tagna på sängen.
Jag fattar inte hur Svenska myndigheter kan vara så naiva att dom tror att människor som kommer från underutvecklade laglösa länder helt plötsligt blir laglydiga när dom kommer till Sverige ?
Om dom lärt sig sen barnsben hur man luras och trixar och blåser varann ,så är det väl inget man lägger ned när man kommer hit. Speciellt inte om man upptäcker hur enkelt det är i gulligull Sverige.

Men det kanske är det här som är mångkultur ?


14 kommentarer:

 1. Hörruduu...det krävs bara ett eller två "samtal" om värdegrund och alla förstår att i Sveri´ge betalar man solidarisk skatt till det allmänna och följer arbetstidslagar och lönenivåer =))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Någon måste ha bortprioriterat dessa två samtal...Vilken dundermiss.

   Radera
 2. En gång i tiden så röstades det om medlemskap i EU vilket förde med sig att det var lättare att röra sig över gränserna. Dom flesta Ja rösterna kom från sydsverige och det är där invandrarfientligheten är som störst. Det passar ändå bra på dom skånska gårdarna att anlita en massa halvlegal och illegal arbetskraft från utlandet, men kanske alla skåningar är att betraktas som invandrare.
  En förbannad tur att jag röstade NEJ så jag slapp gå med i EU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst. Det är många som tycker att det är skitbra att anlita billiga polacker som jobbar svart. Sen klagar samma personer på att deras egna barn inte kan få anständigt betalda jobb i Sverige.

   Jag röstade också nej,och det ångrar jag inte.

   Radera
  2. Problemet med dessa "billiga polacker" är att de bra polackerna redan har jobb i polen. Sen verkar du inte vara riktigt uppdaterad för nuförtiden anlitar man ester, letter eller allra helst (vit-)ryssar.

   Helt appropå så brukar man säga att det bästa med polackerna är att de håller våra sjöar fria från skräpfisk.

   Radera
  3. Pizzerian i Skäve har iaf polacker nu i sommar :)

   Radera
 3. Jävligt sant, det du skriver. Om vi inte törs se det får bara SD fler väljare, och dom har inte mina sympatier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst har du rätt. Om dom andra partierna vågade snacka om problemen med invandringspolitiken,så skulle SD inte ha sån medvind. Men nu törs dom andra inte riskera att kopplas ihop med SD.

   Radera
 4. Det finns väl redan en laglig slavhandel här. Kallas inte den för Fas 3?

  SvaraRadera
 5. Mycket snack och liten verkstad! Hur jobbar ni själva politiskt för att förändra?

  SvaraRadera
 6. Eftersom inget parti vill ha mig när jag vägrar krypa under partipiskan ,så bloggar jag.

  SvaraRadera
 7. Håller med om att det är ett stort dilemma för en fritt tänkande person.

  SvaraRadera
 8. Helt rätt!! //Badass

  SvaraRadera
 9. Personligen gör jag ingenting, Svante. Jag kan kritisera hantverkare och deras utförda jobb utan att för den skull behöva utbilda mig till snickare,rörmokare etc. Varför skulle inte detta gälla även politiker?

  SvaraRadera