Sök inlägg

tisdag 15 juli 2014

Svensk sexturism

Det har som bekant varit väldigt varm här i Sverige  i några veckor.
Väldigt många som klagar på värmen är folk som brukar åka utomlands till värmen. Först förstod jag inte logiken.Varför betala en massa pengar för att åka till värmen om man inte tycker om värmen ?!
Men sen ramlade poletten ner. Dom åker inte för värmen så klart. Dom är sexturister !

400 000 Svenskar åker varje år till Thailand. Jag vet inte hur många av dom som är sexturister ? men i t.ex Pattaya så uppskattar man att 3/4 delar av turisterna är sexturister,så några hundra tusen blir det iaf.
Svenska män som inte köper sex är i minoritet

Vilka är dom då ,sexköparna ? Äckliga gubbar som vill ligga med småtjejer ? Töntiga män som inte lyckas charma svenska kvinnor ? Vanliga svenska män som tycker det är kul att vara otrogna på semestern,och inte orkar flirta för att dom är för fulla ? Psykopater som njuter av av att förnedra kvinnor sexuellt,och visa sin makt genom att utnyttja fattiga flickors behov av pengar ?

Iaf så är dom bra på att skylla ifrån sig ansvaret. "Thaiflickorna är så tacksamma"  "Det är så naturligt med sexköp i Thailand"  "Dom skulle ha det mycket sämre utan oss"

Efter att tsunamin i Thailand gjorde turistandet lite ogästvänligt,så sökte sig svenskarna till nya resmål.De nya turismålen som svenskarna åker till är inte helt otippat fattiga länder med en blomstrande sexindustri som t.ex Mexico och Brasilien.

Vad är det som har hänt med Sverige ? För 20-25 år sen fördömde vi sexresorna,nu har det blivit helt ok.
och vad har hänt med svenska kvinnor ? Istället för att fördöma sina mäns sexresor,så gör dom lika dant.
Fast dom åker till Gambia istället. Äckliga batikhäxor i 60års åldern som köper sex av gambianska män i 25 årsåldern.

Men här är självbedrägeriet större än hos männen som åker till Thailand.I Gambia kallas sexturismen semesterromans  Nej dom här kvinnorna ser sig inte som sexköpare.Nej dom unga männen älskar ju svenska kärringar. Sen får dom ju så klart pengar för att dom är fattiga och det är synd om dom.
Kärringarna har även dom spridit ut sitt sexresande till flera länder,Kenya,Marocko,Tanzania,Gambia.
Dom ser sig som rebelliska feminister.Tack för det Kerstin Thorvall.


Tänk om dom svenska sexköparna kunde stanna hemma istället. Både män och kvinnor.Dom kunde väl knulla med varann istället för att utnyttja fattiga människor i främmande länder.

Men det är klart. Sex på lika villkor är väl ingenting för dessa personlighetsstörda narcissister.
Vem skulle dom då förnedra ?   Sen var det ju det där med värmen. Det är ju för varmt för sådana aktiviteter i Sverige.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar