Sök inlägg

tisdag 1 juli 2014

Mångkulturella Svenskar


I Sverige har det blivit väldigt inne att hylla mångkulturen. "Det är så trevligt och berikande med mångkultur" får vi hela tiden höra. Men vad menar dom egentligen med det ?
Att det är ett trevligt inslag i stadsbilden med några indianer i folkdräkt som spelar panflöjt till förinspelad musik ?
Eller kanske några Greker som dansar Zorba ?

För det verkar ju inte vara många Svenskar som på allvar är intresserade av att ta till sig nån främmande kultur förutom den amerikanska. Nästan all film på bio och på Tv är amerikansk,och folk verkar älska det. När jag själv säger att jag mycket hellre ser på film från Sydkorea,balkan eller Finland då möts jag med misstro.

Samma sak med musik. Nästan all musik som Svenskar lyssnar på är antingen Amerikansk eller Engelsk. Varför tar dom inte till sig musik ifrån andra kulturer,när dom nu vill vara så mångkulturella ?
När  t.ex. Andra generationen ställer opp i melodifestivalen med balkanlåten "Kebabpizza slivovitza" så rynkar folk på näsan och ser det som ett skämt.

Det kanske inte är musik och film som ska vara mångkulturell då ?
Vad är det då man vill ha för mångkultur då ?  Är det seder och bruk man menar ? Kanske månggifte omskärelse och burka ? Svenska politiker och PK-maffian verkar ju tycka att det är kul att bära slöja iaf.
 (http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskt-slojuppror-i-dag_8433924.svd )

BITTERPITTEN tycker att dom är hycklare hela bunten som bara låtsas vara intresserade av mångkultur för att följa PKströmmen.

Här nedan kan ni se en musikvideo med en av BITTERPITTENS mångkulturella favoriter.Nämligen Den fantastiska Ukrainaren Verka Serducha. Mest känd för att nästan ha vunnit Eurovisionsschlagerfestivalen iförd foliehatt.2007.
Låten nedan har jag ingen aning om vad den handlar om,men det verkar vara nån parodi på ryska soldater typ. Det tar några sekunder innan videon startar. Mycket nöje.

Om ni efter det här fortfarande tycker att Robbie Williams, Madonna eller Justin Bieber är bättre, så bör ni kanske omvärdera er inställning till mångkultur.

3 kommentarer:

 1. Snälla Bitterpitten .. du missar hela grejen. Utan mångkulturen så hade vi inte haft en ständigt ökande arbetslös befolkning som ger oss ökade klassklyftor, sämre tillgång till vårdplatser och en allt större bostadsbrist att uppröras över, debattera, skriva artiklar om, gå till val på osv osv. Hela det mediala och politiska landskapet skulle utarmas och Almedalen skulle sjunka och dra med sig hela Gotland.

  .. och DÅ skulle Putin bli så förbannad att vi fick all anledning att ångra att vi inte gått med i Nato.

  Så du ser .. mångkulturer håller oss flytande på fler sätt än som ett tillskott till Kulturen, som i och för sig behöver alla tillskott den kan få. ;-)

  SvaraRadera
 2. Almedalen får gärna sjunka ner och försvinna i havet. Sen kan Gotland ploppa upp ny och obefläckad av mediakåta ljugande politiker.

  SvaraRadera
 3. Jag har nästan lämnat kommentarsfälten efter att ha varit mycket aktiv efter förra valet. Ville veta vad folk tyckte och tänkte.

  Jag kan sammanfatta fördelarna med mångkultur med att då det dissekerats igenom så är den enda fördelen nya maträtter. På vilket det då finns att undra var alla Japaner finns då Sushi-restauranger poppat upp som svampar ur jorden på sistone.... Mao, bra influenser kan komma ändå idag.

  Nackdelarna behöver jag inte ta upp, de är många i tider av arbetslöshet och bostadsbrist och några hade nog funnits 'ändå även om folk bodde bättre och hade jobb. Det var väl Fadimes pappa som hade jobb och ändå tog han kål på sin dotter.

  SvaraRadera