Sök inlägg

måndag 13 januari 2014

Svensk Polisutredning

Idag kom Polisrapporten på min identitetskapning....En kommissarie har blixtutrett ärendet och kommit fram till att "Det är uppenbart att ärendet inte går att utreda"
Jaha... Hur kan det vara så uppenbart ? PugglePay s egen bedrägeriutredare hade ju kommit fram till en hel del på bara en timme....Men Polisen har väl inte resurser,tid ,ork att bry sig ?
Nu kan man ju tycka att detta är en skitsak,och att Polisen har viktigare saker att utreda.......Som t,ex. när jag hade kört 7 km/h för fort....Då fanns det massor av resurser..Polisen jämförde passbilder,letade i bilregistret.kollade upp vilka som var skrivna på min adress....Hotade med dyr rättegång om jag inte erkände på stört.
Vad ger detta för signaler till oss medborgare i Sverige ?  Jo att man håller kriminella om ryggen. Att det är fritt fram för buset...Skulle buset torska så kan dom ändå inte betala...Polisen ska dra in pengar..Alltså pungslår Polisen hederliga medborgare istället,eftersom dom betalar för sig.
Polisen brukar varna för medborgargarden . Det är farligt att ta lagen i egna händer brukar man säga....Ja det är tydligen så farligt att inte ens Polisen törs ta lagen i sina händer.

När jag ska till att skriva detta så får jag höra ett inslag på dagens eko P1...Det är en man som ringer in till SOS larmcentral och berättar att han har en rånare i sitt hem som har knivskurit honom...Han får ringa 3 gånger innan växeln "vill" koppla honom vidare till Polisen...Väl där tror inte Polisen på honom,utan säger " jag har inte tid med det här ,jag måste jobba" När brottsoffret tillslut bönat och gråtit sig till att Polisen kommer,(allt finns inspelat) då visar det sig att hans gamla mor blivit dödad av rånaren.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=5752995

Detta är det nya Sverige....Helt utan moral och ansvar...Det är bara pengar som styr.

3 kommentarer:

 1. Lyssnade på länken...Det är ju en fruktansvärd historia!!

  SvaraRadera
 2. Hujedamig!

  Har en bekant som råkade ut för identitetsstöld. Han fick leva utan kreditkort i 5år. Han hade en egen bankman han måste gå till när han skulle göra någon som helst banktransaktion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har iaf kommit på att jag nog blir riktigt nöjd med att vara spärrad.Ingen får längre kolla opp mina privata uppgifter om tillgångar mm.
   Jag behöver inga krediter.har aldrig ägt ett kreditkort. Jag kan handla via mitt kontantkort och internetbank. Och skulle jag mot förmodan behöva handla för en större summa pengar så är mitt hus nästan obelånat.
   Jag har redan en banktjänstekvinna som har god hand om mina bankärenden,och det känns tryggt.

   Radera