Sök inlägg

fredag 24 januari 2014

BITTERPITTEN i nedförsbacke

Det var längesen jag åkte slalom senast......Det var tillsammans med min dotter och hon var i nedre tonåren vill jag minnas....Hon tyckte att det blivit töntigt att åka slalom... iaf med mig.
Nu ska hon fylla 22 och undrade om jag ville åka med henne och hennes pojkvän som aldrig sett snö förut.
Det ställer man ju upp på såklart....Jag letade på mina gamla laggar och pjeksor ,och drog iväg.
jag minns att förr när jag åkte så blev jag alltid mobbad för att mina skidor var så korta (165cm) Jag borde ha  några som var ca 180cm sa man till mig.....Nu visade det sig att alla hade kortare skidor än mina...The times are a- changing Som Dylan sjöng.
Det gick väl inte dåligt direkt i skidbacken...Jag åkte på i sakta mak....Men det kändes liksom bara jaha !    Tyckte jag att det här var roligt förr ? Det blåste om öronen och snön yrde.... Jag kom på mig själv med att tänka att jag lika gärna hade kunnat skottat snö istället...Ungefär lika kul.
Dessutom funderade jag på hur illa jag skulle kunna slå mig om jag åker omkull.
Fasiken....BITTERPITTEN har blivit gammal.

2 kommentarer:

  1. Säkrast att satsa på After-ski!
    Pre-ski och During-ski funkar det med ;)

    Själv har jag inte stått på några som helst skidor på 30-år och det skäms jag inte för. Ifall man vill upp på berget och dricka öl, eller så, så kan jag tipsa om att man kan åka tur-o-retur med sittlift (returen bjuder de på). Dessutom brukar man få applåder på returresan.

    SvaraRadera
  2. Jag anser att man inte får dricka öl om man inte åkt skidor.Man måste göra rätt för sig.

    SvaraRadera