Sök inlägg

onsdag 29 januari 2014

Rasistisk Volvoreklam

Jag såg en ny reklamfilm för VolvoXC70
Den är lite svårtolkad....Men helt klart rasistisk....
Först får man se en kriminell invandrartyp med massa fula kåktattueringar...Antagligen Zigenare.
Man förstår att han har rymt från kåken i en stulen Volvo.....Han gömmer sig i en stuga i skogen...Han har låst in en Svensk tjej bakom galler.....Sen åker han runt och tok kör med Volvon...När han inte smälter kopparkablar under öppen eld för att markera att han är en Zigenare....Han försöker sig på tjuvjakt,men klarar inte av det....Plurrar när han ska tjuvfiska.....Sen säger han på nån typisk kriminell invandrar dialekt(tror det är skånska) Jag vill leva och dö i Sverige......Det är alltså meningen att man ska tänka att alla kriminella vill bli svenskar.....Sen avslutas filmen med en riktig spottloska mot Sverige....Upp kommer Volvologgan med undertexten " made by sweden" det vet ju alla att Volvo ägs av världens största kommunistdiktatur och inget är längre made by sweden.

8 kommentarer:

 1. Det är tydligen nån fotbollsspelare som har fått typ 12 miljoner för att spela invandrargangstern i reklamfilmen.Dessutom hade han en dubbelgångare som gjorde scenerna han själv inte ville göra.

  SvaraRadera
 2. Fast nu har du fel. Han säger "jag vill leva, jag vill dö i Sverige"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du har rätt...Det är fan ändå värre.

   Radera
  2. Vill minnas att ha inte ens ville spela för Sverige utan blev "tvungen" för att dem inte ville ha honom i "varifrån hans föräldrar nu härstammar".

   Radera
 3. Det finns ingen blogg som roar mig lika mycket som din :)
  Alltid lika klockren. Kram

  SvaraRadera
 4. Finns nu även med invandrarfinne brytning.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6CdiPYNESTc

  SvaraRadera