Sök inlägg

söndag 8 december 2013

Utskälld !

Igår var jag ute och gick tillsammans med en patient på sjukhusområdet....Vi gick en 5 km vända på en stig i skogen....Vi brukar ofta gå den vändan.Nästan varje dag....Nu hade det snöat och någon hade kört opp ett skidspår där vi brukar gå....Eftersom vi inte är några ligister, utan värnar om våra medmänniskor och tycker att allemansrätten även är till för skidåkare,så gick vi inte i skidspåret utan bredvid.
När vi kom ut ur skogen och fram till parkeringen,så kom det fram en upprörd skidåkare till oss och började skälla ut oss..."Det är meningen att man ska skejta bredvid skidspåret,inte gå" sa han. Sen pekade han på vägen bredvid sjön och tyckte att vi kunde gå där istället....Det ironiska är att på den vägen som han pekade, där får vi inte heller gå...För bredvid vägen där har kommunen gjort strandtomter som ska säljas till fint folk som betalar för strandutsikt utan störande inslag av patienter. Så patienter är förbjudna att gå där.Även tillsammans med personal.
Det är dåligt ställt med medmänskligheten nu för tiden....Men godhjärtad som jag är,så önskar jag inte alls att skidspåren töar bort...Bara nästan !

5 kommentarer:

 1. Min erfarenhet är att det finns 4 sorters människor: jägare, fiskare, skidåkare och vanliga hyggliga människor.

  SvaraRadera
 2. Kategorierna bör justeras:
  - jägare/samlare (inkluderar jägare, fiskare, bär- samt svampplockare etc)
  - idrottare
  - motormän(niskor)
  - vanliga idioter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm..
   - Jag plockar svamp.
   - Jag joggar.
   - Jag mekar bilar.
   - Jag är Idiot.
   Enligt denna " Anonyma person" måste jag vara värst då.Eftersom jag platsar i alla kategorierna ?

   Radera
 3. Undrar vilken kategori Anonym platsar i, ärkeänglar?

  SvaraRadera