Sök inlägg

tisdag 18 juni 2013

Snusförnuftiga EU

Eu vill förbjuda smaksatt snus. Dom menar att smaksatt snus bara är till för att lura barn och ungdomar att börja snusa...För en gångs skull har EU rätt...Finns det nån som tror på att gamla invanda snusare vill ha snus som smakar mentol eller körsbär ? Låt en snusare vara utan snus i 3 dar ,så får du se vad han väljer för snus. Det blir garanterat det som smakar mest tobak.
Det konstiga är att Sveriges regering helt okritiskt tar strid emot EUs förslag. Man hävdar rätten att ha vilket snus som helst i Sverige.....Men hallå !!!  Är det inte Svensk riksdag som är ivrigast i hela världen med att förbjuda allt onyttigt ? Man strider utav helvete för att behålla spritmonopolet som EU vill avskaffa. Man vill ha fettskatt,köttskatt och sockerskatt.mm..... Nu är det plötsligt ok med både körsbärssnus och chokladcigaretter ? Det är dessutom bara ett enda företag som tillverkar produkterna. Nämligen Swedish match......Hur mycket har dom mutat politikerna med kan man undra ?
Swedish match är ett genomruttet företag som bara är intresserade av att folk röker och snusar så mycket som möjligt. Dom har inga skrupler,utan tvärtom har man till och med gratisfester där man bjuder på tobak till ungdomar så att dom ska fastna i beroendet.... Det är inte så svårt eftersom tobak är mer beroendeframkallande än herion.....Sveriges riksdag är genomkorumperad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar