Sök inlägg

söndag 12 april 2020

Sätt Gubbkant på tillvaron

En felhörning av guldkant på tillvaron ledde till gubbkant på tillvaron

Det låter väl trevligt med Gubbkant på tillvaron?

Tyvärr verkar det vara mer vanligt att Gubbarna kommer på kant med tillvaron.


I dessa tider är det ju vanligt med gräsbränder
Och det visar sig att dom flesta husbränder orsakas av gräseldning.
Och vilka är det som eldar gräs om inte gubbar. Länsförsäkringar är så trötta på fenomenet att dom går ut med uppmaningen "ta tändstickorna av gubbarna"

 På sommaren ska gubbarna åka båt på fyllan
Eftersom dom tror att dom har järnfysik och är världsbäst på att simma så

På vintern är det ännu värre
För då ska gubbarna ut på sjön och köra igenom isen på fyrhjulingar
Och om dom inte kör fyrhjuling på isarna så ska dom absolut ut på tunna isar och pimpelfiska så att dom går igenom isen.
Gubbar tycks tro att dom är odödliga.

Inte kan gubbarna uppföra sig heller. Jag frågade en nära vän som jobbar på arresten vad som är den vanligaste kunden på helgerna. Han förklarade att den vanligaste arrestkunden på helgerna är gubbar som på fyllan spöat kärringen sin. Man kan ju tycka att dom borde lärt sig med åren hur dom fungerar med alkohol i kroppen. Men inte gubbarna heller!

Sen är dom ju allmänt störiga med sina stora bränsleslukande suvar och husbilar överallt.Och inte har dom vett nog att sluta jobba fast dom gått i pension. Nej ungdomarna får gå arbetslösa medan gubbarna har både pension och arbete.

Vad ska vå då göra åt dessa gubbar som bara stör och ställer till det för hela sin omgivning? En liten ljusning kan vara att dom inte räds Corona heller. Gubbarna tycker att dom ska fortsätta trängas på uteserveringar,gå till matbutiken i tid och otid. Dom vet ju bäst,och dom har rätt att göra som dom vill.
 Naturen tar nog hand om Gubbarna!?
2 kommentarer: