Sök inlägg

tisdag 31 december 2019

Gott nytt år ?

Så var det slut på 10-talet!

Vad kommer vi att minnas från 10-talet?
IS-terrorister som visade sig vara så onda och hänsynslösa att både Stalin och Hitler framstår som söndagsskolebarn i jämförelse.
 Och när IS härjade som värst tävlade svenska politiker med varann om vem som hade finast värdegrund och var mest blåögd i vårat flyktingmottagande. Istället för att hjälpa hit kvinnor och barn genom att låta dom få asyl vid sina respektive ambassader, så fick männen med vassast armbågar och mest pengar riskera livet på medelhavet för att komma hit.(det var ju för farligt att stanna kvar,men inte för kvinnor och barn)
 När dom kommit hit fanns det ingen koll på vilka dom var eller varifrån dom kom, vilket resulterade i att det kom både ligister, kriminella,våldtäktsmän och lägervakter från regimen hit. Väl här kastades dom ut i förortsghetton där ingen vettig människa kunde bo. Där blev dom radikaliserade och återvände för att strida med IS. Om dom inte blev missanpassade arbetslösa kriminella som sköt ihjäl varann och kastade sten på Poliser, brandkår och Ambulans.

Dom få stackars invandrarkvinnor som tog sig hit, hamnade i utanförskap i laglösa ghetton styrda av sharialagar , med slöjtvång,könsstympning och hedersmord i samma grad som det dom en gång flydde ifrån.
Under tiden skriker Svenska vita knytblusfeminister METOO för att nån överförfriskad kollega tog dom på låret för 20 år sen.

Svenska politiker från både vänster och höger trodde att våra flyktingar skulle ge en superekonomi för Sverige. Var flyktingarna skulle bo , vad dom skulle jobba med eller hur dom skulle bli integrerade , det hade man ingen plan för. 

Först sa politikerna att vi skulle få hit en massa läkare och ingenjörer som flyktingar. När det sen visade sig att det mest var analfabeter som kom hit då sa politikerna att vi behövde flyktingarna som personal inom vård och omsorg, och som städare. Men sen fanns det plötsligt inte pengar till städare, så dom avskedades och istället skulle vårdpersonalen själva städa
Sen tog pengarna till vårdpersonalen också slut och dom fattiga Regionerna började avskeda sjukvårdspersonal i takt med att vårdköerna växte.

Allting skulle slimmas och efektiviseras. Färre skulle jobba mer och fler skulle vara arbetslösa och sitta  hemma och näthata eller spränga bilar. För säkerhetsskull skulle robotar, självkörande bilar och maskiner ta över jobben så att det blev ännu fler klassklyftor och arbetslöshet.

När allt började gå käpprätt åt helvete med gängskjutningar var och varannan dag ,var politikerna sist att vakna. Plötsligt kom dom på att vi måste ha fler Poliser, fler fängelser, fler åklagare och domare. Elefanten i rummet skulle motas ut utan att nämnas vid namn. Och allting skulle finanseras genom att sänka skatten för miljonärer och höja den på livsnödvändigheter för medel- och låginkomstagare.

Skogsbränderna tog fyr under 10-talet med total förödelse i sina spår. Bränderna visade också att Sverige var en bananrepublik även när det gällde brandbekämpning och att vi helt saknade resurser för att bekämpa skogsbränder.

Miljöpartiet lyckades nästla sig in i alla våra regeringar och gjorde livet surt för folk på landsbygden trots att dom hade både Jihadister i partiet,och världsfrånvända flummare som ville att vi skulle ta lådcyklar till stormarknaderna utanför städerna när vi skulle storhandla. Dom ville också förbjuda diesel och effektivt se till att alla på landsbygden som har en gammal traktor eller lastbil måste ge opp lantlivet och flytta till en lägenhet i stan.

Sveriges riksdag lyckades med konststycket att efter valet bråka så mycket med varann och stenhårt fokusera på vem som distanserade sig mest från SD att det tog hela 3 månader att bilda regering. Pajkastningen fick förskolebarn att framstå som kloka och ansvarstagande i jämförelse. Resultatet blev tillslut en tandlös regering där ingen får sin vilja igenom och där alla skyller på varann när allting ständigt går snett.  Alliansen som är i opposition skyller allting på regeringen även när regeringen tvingas att genomföra alliansens förslag.

Allt är fullständig kaos och i askan av dom traditionella politikernas misslyckande så växde SD till Sveriges största parti, och etablissemanget fattade ingenting. Inte ens att inget parti är bättre än sina sämsta väljare!

Vad har vi då för förhoppningar inför det nya deceniet?

Ja den som tror att det blir bättre är antingen med i nån sektliknande filterbubbla, lite eljest eller så har dom litat på rapporterna från BRÅ

Det går åt helvete!

Gott Nytt År!

 

 Ingenting är längre som förut
 
 
7 kommentarer:

 1. Det var en mycket bra sammanfattning måste jag säja.

  SvaraRadera
 2. "Det var inte bättre förr...men det är sämre nu"

  Ordspråket tillskrivs Ian Wachtmeister.

  Hoppas att det nya året inte blir sämmre än det gamla.
  Bara det vore redan en bedrift.

  SvaraRadera
 3. Strålande sammanfattning av läget. Du minns vad jag sa redan för 15 år sedan...

  SvaraRadera
 4. Om året 2020 blir lite bättre än 2019 är det inte en bedrift precis. Det behövs ju så lite...

  SvaraRadera
 5. Får jag stjäla din text?så oerhört bra skrivet och summerat.
  Tänkte skicka till mina vänner som inte följer dig.

  SvaraRadera