Sök inlägg

söndag 22 oktober 2017

I kölvattnet på metoo


Sliskiga äckelgubbar i maktpositioner hängs ut på löpande band som en följd av metoo-kampanjen. Några förstår inte hur dom kunde vara såna svin medan andra inte förstår hur kvinnorna kunde vara såna svin som skvallrar.
 Jag tycker att det är jättebra att svinen hängs ut, men kampanjen har kidnappats av vänsteraktivister och dess manshatande feminister som driver fram positionerna  och gör att det blir allt svårare att hålla sig kysk och obefläckad.Frågan nu är hur man törs göra om man vill flirta med en kvinna utan att gå över gränsen ?

Att ta på henne är ju helt uteslutet. Ett handslag är enda undantaget, men det lär ju inte funka i raggningssyfte.
Att kommentera hennes utseende i positiva ordalag går ju inte heller. Jag vet inte om det ens går att kommentera hennes frisyr eller skor, det är väl i gråsonen för att vara sexistiskt i alla fall.

Jag antar att jag bara kan kommentera nåt hon är bra på, som att koka kaffe eller städa. Nej för fan det går ju inte då har jag ju förminskat henne till ett kvinnligt objekt.
 Kanske nåt med lite högre status, nåt lite manligt som att köra bil, snickra eller jaga älg? Fast då blir det ju särbehandling och kommentarer som att "tror du inte kvinnor kan sånt? Sitter du fast i gamla könsroller?

Bjuda henne på restaurang går ju inte heller för då har jag förminskat henne till ett våp som inte har ekonomi att betala själv, dessutom kanske det kan uppfattas som att jag försöker att köpa henne.
Återstår bara att vara allmänt trevlig och behandla henne med respekt.
Den varianten har jag provat i hela mitt liv, med resultatet att jag sett kvinnorna falla för dom fräcka karlarna som vågade gå längre och inte var så tråkiga som jag.

Vilken tur att jag inte behöver ragga längre eftersom jag på nåt vis lyckats bli tillsammans med världens underbaraste kvinna...Vete fan hur det gick till.

Hur som helst så har det kommit krav på en samtyckeslag för dom män som mot förmodan lyckas komma igenom alla snåriga hinder på vägen till sex. Nu senast var det KDs partiledare Ebba Bush Thor som väckte frågan. Men redan för 3 år sen tog jag fram en prototyp på samtyckeslag som tyvärr inte fick så stor genomslagskraft. Kanske att tiden är mogen nu, så här kommer den i repris.


Kontrakt för samtyckeslag

Eftersom det finns en massa män som inte förstår när kvinnor inte vill ha sex,(jag har svårare att förstå när dom vill ha sex)så har det kommit förslag på en samtyckeslag.....Att kvinnan klart och tydligt samtycker till att ha sex innan samlaget alltså....Det vore väl självklart kan hen tycka ?
Men jag har en känsla av att ord kommer att stå mot ord efteråt....Typ .... Han: Du sa ju att du ville din jävla subba  . Hon : Aldrig i helvetet med dig ditt stinkande håriga babianarsle "
Nåväl. För att undvika detta så borde ju den tilltänkta kvinnan skriva på ett kontrakt att hon verkligen vill bli besudlad av en äcklig karljävel. (eftersom män alltid vill,så behövs ingen påskrift ifrån dom)
 Här nedan har jag mitt förslag till samtyckeskontrakt.

1.  Jag vill ha sex med dig just nu.
2.  Detta gäller alltså inte i morgon eller om en timme,utan just nu inom 5 minuter.
3.  Det gäller "bara" dig, Alltså ingen trekant, fyrkant eller gruppsex.
4.  Bara vaginalt sex. Inget analt, då krävs bilaga bp 6.
5.  Kondom måste användas. Annars krävs bilaga hiv 6.
6.  Skulle jag få en smitta så bekostar du vård och medicin.
7.  Vid graviditet så bekostar du abort ,eller underhåll i 18 år.Jag väljer vilket.
8.  Jag har rätt till myspys i 30 minuter efter din utlösning.Utan att du rullar bort.
9.  Senast nästa morgon försvinner vi var och en hem till sitt.
10. Om jag ringer och är gråtmild efteråt,så lyssna och var snäll bara.
11. Jag garanterar att jag är nykter och opåverkad när jag skriver på detta.

Jag är säker på att detta kontrakt skulle kunna hjälpa till att undvika många våldtäkter samt en massa pinsamma onödiga samlag. Tyvärr skulle det nog minska barnafödandet också.

7 kommentarer:

 1. Det verkar bra mycket enlkare att vara man i en kontaktsituation. Häromdagen klappade en kvinnlig kollega mig på baken. Inte blev jag förnärmad och inte heller känner jag mig trakasserad.

  Därmed har jag ett tips om hur man kan lösa kontaktproblematiken. Bjud med kvinnan på MC-tur. För att hon inte skall gå i backen måste hon ta på dig, inte tvärtom. Är du man så klarar du förmodligen av detta.

  Vill du ha närmare kontakt så ökar du hastigheten successivt så håller hon hårdare. Även hårda inbromsningar fungerar.

  Men har du otur så kan hon senare börja älta händelsen för att i värsta fall få för sig att hon blivit trakasserad...


  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt. Kvinnor kan ju bete sig i stort sätt hur sexistiskt som helst och vi blir bara glada.
   Skitbra förslag med MC åkning :)

   Radera
 2. http://katerinamagasin.se/hyckleriet-metoo-star-mig-upp-halsen/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastiskt bra inlägg.Det borde alla läsa.

   I kväll på Aktuellt tog dom upp exakt mina funderingar i Bloggen till diskussion.

   Radera
 3. Ja, det där blev det ett herrans liv om. Ingen som har tänkt på att Inte tafsa-armband finns tillgängliga? De ska ju vara ett extremt bra skydd mot sexuella övergrepp, om man får tro Eliasson ;)
  Grattis förresten, du vann tävlingen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg nån bild på en brud som bar en T-shirt med en text om att hon inte ville knulla... kans lite sådär faktiskt. Nej armbanden är nog absolut det bästa,då blir garanterat ingen antastad.

   Tack! Jag blir väldigt nyfiken på vad du hittade på för skräckstory med min galna idé?

   Radera
 4. Ny börjar det bli öppen jaktsäsong på män. https://www.svt.se/nyheter/

  Den nya häxjakten. Nu gnuggar feministerna händerna kan man tro.

  SvaraRadera