Sök inlägg

torsdag 21 juli 2016

Vadå Pokemon ?

Jag brukar ha garageportarna öppna när jag är hemma.

Det har aldrig varit något problem förut,men häromdan såg jag att en tonårsgrabb irrade runt i min verkstad helt uppenbart på jakt efter något.
Jag konfronterade honom och han drog nån vals om Pokemon ?
Han påstod att han letade efter Pokemon...Vadå pokemon ?  jag vet att ungarna höll på med nå löjliga pokemonkort när dom var små...Varför skulle den här slyngeln leta efter såna gamla kort i min verkstad ??? Fullständigt absurt..
Så korkad är jag väl inte att jag skulle tro på nåt sådant...Klart jag fattar att slyngeln rekade för att komma hit senare och göra inbrott....Jag svor en harang och körde iväg honom.
Men en stund senare kom det 2 till slynglar som hängde runt min verkstad.
Nu började det bli otäckt.. Hur många var dom i det där inbrottsgänget ? Dom här snackade också om Pokemon och påstod att det bodde nån Pokemon som hette " Snorlax" i min verkstad !!! ???  Men va fan..Det här är ju oförskämt...Mycket har mitt lilla bihang kallats och nog har han luktat illa ibland när jag hängt ut han men "Snorlax" ska man behöva ta det ifrån 2 slynglar ?
Jag ringde till Polisen.
Eller försökte i.a.f. 30 minuters väntetid sa telefonsvararen, så jag tog saken i egna händer (ja inte snorlaxen)gick ut och talade förstånd med slynglarna så att säga....När jag äntligen kom fram till Polisen sa dom att jag blivit anmäld för misshandel.

I dag kom det 3 brudar.
Dom letade också efter nån jävla Snorlax sa dom.
Men nu har jag bytt taktik...Jag säger att jag säljer information om Pokemon mot kyssar i betalning...Sen plockar jag fram några gamla Pokemonkort som jag hittade i ungarnas gamla kassar med leksaker.

Puss på er !


6 kommentarer:

 1. Ruggiga saker händer. Fick Du några kyssar eller var Du en sån där omskriven sextrakasserare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom sa att jag kunde kyssa mig själv på ett onämnbart ställe.

   Radera
 2. I Pokémonvärlden finns det ett fåtal djur men de flesta är ersatta av Pokémon. I denna värld är det många ungdomars högsta önskan att bli en Pokémontränare och att fånga in Pokémon, träna dem, delta i strider samt att vinna Pokémon-Ligan. I spelen är spelaren oftast en Pokémontränare. Eftersom vissa Pokémon är kraftfulla används de inte bara av äventyrslystna ungdomar, utan även av onda rollfigurer, som den kriminella organisationen Team Rocket.

  Direkt från Wikipedia

  SvaraRadera
 3. Dags att lägga ut minor, tror jag!

  SvaraRadera
 4. Här i Västerbotten har folk dels försökt köra bil samtidigt som de jagat pokémon och någon försökte även jaga dem till fots där han var så berusad att han hamnade mitt på en körbana utan att begripa det, så polisen fick komma och hämta in honom då han var en fara för både sig själv och andra. Jag är helt säker på att vi snart får läsa om det första dödsfallet i pokémonjakten.
  Säkert blir det i Norrland också, för här är vi ju stormtokut ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad som är mest skrämmande med hela pokemonhysterin det är väl att det är så många vuxna som håller på....Men skaffa ett liv.

   Sen finns det dom som tycker att det är ju bra att barnen kommer ut och rör på sig i alla fall.Ja men det kostar ju mobilsurf hela tiden.....Jag har ett förslag...Var med i den spännande "Blåbärsjakten" Försök hitta så mycket blåbär som möjligt,den som hittar mest får mest betalt av uppköparen...

   Radera