Sök inlägg

tisdag 19 juli 2016

Dumma Svenskar på semester

Jag begriper mig inte på alla dumma Svenskar.

Ja alla dom som ska på solsemester till diktaturer och andra mentalt efterblivna länder...Dom tycker inte om att lyssna på nyheter därför att det är så tråkigt... Det är bättre att åka ifrån tråkiga Svergie och låtsas som att det regnar..
Sen smäller det till i Turkiet t.e.x.
Stadskuppsförsök och president Erdogan burar in alla han ogillar och deklamerar att han vill införa dödsstraff....Plötsligt sitter en massa dumma Svenskar och gråter och vill hem från Turkiet...Men hur tänker ni ? Det här är femte gången militären försöker göra en stadskupp i Turkiet.
Turkiet är ökänt för sina brott mot mänskliga rättigheter...Ingenting fungerar som det ska och dom Turkiska männen visar noll respekt för kvinnor.
Varför åker ni dit ?
Jo dom har ju bra väder och det är billigt.

Lika korkade är Svenskarna när det gäller Thailand.
Jag hörde ett radioprogram där dom gick runt och intervjuade Svenskar i Thailand och frågade dom varför dom åker till en diktatur ?
Vadå diktatur ? Det hade vi ingen aning om,blev svaren.
Dom verkar heller inte ha nån aning om att Thailand blivit en fristat för västvärldens alla kriminella avskum som är på flygt ifrån rättvisan...Dom stormtrivs i Thailand, knark och horor är billigt och dom kan köpa vem som helst.
Men vanliga dumma Svenskar dom har skygglapparna på och tycker bara att det är ju så bra väder och god mat där.

Det är likadant över hela världen.
Dumma Svenskar som beter sig som om dom åkte till Tylesand,Öregrund,Mölle eller nåt annat Svenskt semesterparadis... Dom uppträder som om dom ägde världen och har ingen förståelse för att Svensk lag inte gäller i Diktaturer...Sen sitter dom och grinar i utländska fängelser eller terroristläger och ber att Sveriges regering ska göra något så att dom får komma hem och skriva en bok om vilka hjältar dom var.

Förresten så kan jag inte fatta att folk åker till Frankrike heller. Det är väl inget fel på Frankrike men nu är det ju så att IS verkar ha valt ut Frankrike som sitt främsta mål...Det smäller ju där hela tiden...Det är ju bara att lyssna på nyheterna så fattar man ju att det är kört att åka dit... Det blir garanterat snart nya terrordåd där...
Nej stanna hemma istället.
Vi har ju haft kanonväder hela sommaren.
Gör av med pengarna i Sverige och hjälp opp våran usla ekonomi innan det går åt helvete med hela landet...Vi har ju varken råd med Poliser,Sjukvård,vägar,livsmedelsbutiker,Telefon och bredband på landsbygden.
Och då slösar ni bort pengarna i diktaturer.
Tvi Fan !!!


 Mölle
Ett Svenskt semesterparadis förr i tiden.
Varför duger det inte längre ?

7 kommentarer:

 1. Va fanken skulle det sista få mig att spendera pengar i Sverige för? Med tanke på att vi har världens högsta skatter, så är det inte mer pengar staten behöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visserligen är ju staten väldigt dålig på att fördela våra skattepengar,men det lär ju knappast hjälpa opp läget för restauranger lanthandlare sjukvård och Polis om vi sticker utomlands och bränner pengarna där. Möjligen kanske det hjälper Polisen lite om dom värsta rötäggen drar utomlands.
   Sen blir det ju en väldigt onödig utgift för staten varje gång vi måste evakuera alla domskallar som åker till osäkra platser och blir kvar där.

   Radera
 2. Att planera semestermål utifrån skattetryck var ny idé för mig. Synd bara att just det inte har någon positiv inverkan på det lokala skattetrycket. Att inte evakuera resenärer i trångmål kunde ha en liten positiv effekt på både skattetrycket och genpoolen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt som kan påverka genpoolen positivt är väl bra :)

   Radera
 3. Men kära du dä ha ju redan gått åt helvete,va du ha blivit timid å ödmjuk då..!!Va dä nåt med Malungsluften..? Å apropå genpool,Löfven,kommer han från pool 4 el 5 kanske.!Nån som vet....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick ryggskott i Malungsfors och skyller inlägget på Tramadolfylla.

   Radera
 4. Om det vore så att Svenskarna semestrade ner i Sverige, så kanske staten skulle slippa låna 85.000.000:-/dag

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera