Sök inlägg

söndag 29 mars 2015

Träpatronen spekulerar del 3I nyhetsbladet står att läsa att sjuksystrar ska få högre ersättning.
Ca 5000 mer i månaden skulle det visst bli.

Vilken idioti om ni frågar mig...Kasta pärlor åt svinen är vad det är...Ju mer pengar dom får desto mer pengar slösar dom bort....Det blir inte tal om att amortera av lånen...Nej snarare använder dom löneökningen till att teckna större lån,så att dom kan köpa jacuzzi, walk in closet nya soffor och vita kök.....Jag kan den där sorten....Tattueringar, modekläder och en helvetes massa smink och krämer är vad pengarna går till , och cigaretter förstås...Det finns väl ingen annan yrkesgrupp som röker så mycket som sjuksköterskor.(skulle väl vara mattanter i storkök då)
Sen när dom har fått mer betalt då vill dom jobba mindre....Vänta får ni se....Då ska dom ha mer semester....Sen ska dom åka på solsemester och ligga på stranden med sliskiga parasolldrinkar och bli uppraggade av mörkhyade sexatleter med könssjukdomar.

Eftersom sköterskorna är så oberoende och självständiga nu när dom har så bra betalt,så ska dom inte bo med nån karl heller...Istället försöker dom uppfostra sina oäktingar själva,vilket resulterar i att ungjävlarna blir missanpassade ligister som aldrig har lärt sig att veta hut.
Nej ge dom sparken istället för att ge dom högre lön... Ta in thailändskor istället..Dom jobbar dubbelt så bra för halva lönen. Dessutom är dom trevliga till sättet och kan det där med omvårdnad.
Att det ska va så svårt att fatta !
Gamla inlägg från Träpatronen.Träpatronen del 1

Träpatronen del 2

1 kommentar:

  1. Precis ! Små utgifter gör en rik, inte höga löner, �� // Johan

    SvaraRadera