Sök inlägg

tisdag 17 mars 2015

70 åriga Busschauförer


Ett bussbolag som heter  Keolis Vill inte ha busschauförer över 70 år.

Jag kan inte se att det är nån stor sak att bråka om....Men vi är ju i Sverige..Landet fullt av lättkränkta.
Nu är det alltså inte bara ungdomar, föräldrar, arbetslösa, feminister, lågavlönade och muslimer som är kränkta..Nu kan vi lägga till pensionärer som inte får jobba som busschauförer på  kränkningslistan.
Keolis ska nu anmälas till diskrimineringsnämnden... Men hallå !!!  Vi har massarbetslöshet i Sverige...Ska då arbetslösa 25 åringar gå arbetslösa bara för att några 70+are vill fortsätta köra buss ?
Dom har ju för bövelen pension...Ungdomarna har väldigt sällan nån A-kassa att leva på idag, och om dom går till Socialen så får dom oftast beskedet att leva på sina föräldrar... I det läget är pensionärerna kränkta för att dom inte får både jobba och ha pension.

Förresten så tycker jag att det är rent bedrövligt om en arbetsgivare inte ska få välja själv vem dom ska anställa...Jävla kommunistsamhälle.

Sen kan jag tycka att det borde vara alla pensionärers rättighet att få ha en gammal buss att leka i.
Som dom här gubbarna.

4 kommentarer:

  1. När man har fyllt 70 får man inte sitt D-kort förnyat. Det börjar bli lika för 70-åriga lastbilschaufförer.

    SvaraRadera
  2. Kan i stort hålla med Bittergubben, dock ökar ju den grupp av pensionärer som lever under existensminimum så ingen regel utan undantag. //tompas11

    SvaraRadera
  3. Men Reinfeldt ville väl att vi skulle jobba längre (uppenbarligen oavsett om det finns jobb eller inte), så de gör kanske bara som de blivit uppmanade att göra ;)

    SvaraRadera