Sök inlägg

lördag 3 maj 2014

Vem är det som är främlingsfientlig egentligen ?

Då var det dags igen....Migrationsverket ska utvisa en 2åring som bott i fosterhem sen hon var en vecka gammal.
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article18803264.ab
Det är sannerligen inte första gången dom utvisar barn eller sjuka till total misär.....Jag Googlade lite och hittade hur många fall som helst....Dessutom har jag själv varit med vid utvisningar av både fysiskt och psykiskt sjuka människor från mitt jobb på Rättspsyk.....Psykotiska människor som varken visste vem eller var dom var....Apatiska människor med droppställning.
Det är lätt att skylla på dom dumma elaka rasisterna på migrationsverket....Men dom gör ju bara vad dom är tillsagda att göra av regeringen....Och det gäller både nuvarande regering och den förra.
Är det inte konstigt ?  Både alliansen och den rödgröna röran är ju väldigt noga med att påpeka hur viktigt det är med fler invandrare i Sverige. (Flera av dom vill ju t.o.m. ha fri invandring )Och så fort nån är det minsta kritisk mot invandringen så blir den utmålad som främligsfientlig.
Sen flyttar man focus till Svenskarnas parti och Sverigedemokraterna ,och skyller allt på dom....Men dom har ju inte utvisat nån...Eller hur.
Det är alltså regeringen..Den nuvarande och den förra som är främlingsfientliga.
Först säger dom att alla får komma hit....Sen ser dom till att det inte går på laglig väg...Och sen försöker dom skicka hem så många det går av dom som kommit hit....Varför då ?
Antingen är dom rasister men låtsas vara nåt annat.....Eller så vet dom som dom flesta normala människor att Sverige inte har några resurser att ta emot all världens invandrare....Vi har varken jobb eller bostäder åt dom.....Än mindre en sjukvård som är dimensionerad att ta hand om deras traumatiska problem....Men regeringen törs inte säga det rent ut av rädsla för att buntas ihop med SD......Det är sannerligen inte högt i tak i Sverige i dag.
Får jag säga det här ?  Eller är jag främlingsfientlig nu ?

5 kommentarer:

 1. Du får säga det! Regerande politiker har svårt för klarspråk.

  SvaraRadera
 2. Ordet "rasist" har blivit urvattnat i det här landet, då det används så fort någon riktar kritik mot invandringspolitiken. Ibland undrar jag om det någonsin kommer att gå att diskutera invandring här, på samma sätt som det görs i andra länder? Tveksamt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förmodligen inte förrän det händer något väldigt drastiskt.

   Radera
 3. För att kommentera det specifika fallet.
  Föräldrarna och brodern då? Ska dom också stanna för att inte den tvååriga flickan skall bli utvisad eller ska föräldrarna utvisas men inte barnen? Varför tror myndigheterna att det finns förutsättningar för att fadern skall kunna ta hand om barnen i något annat land men inte kan/får göra det i Sverige, Känns som om det saknas någon information här.

  Att det nu råkar vara en liten tvååring flicka inblandad ska väl inte anses vara orsak till att familjen inte skall utvisas.

  För övrigt ska det inte vara någon fördel att ha något trauma i bagaget eller vara svårt sjuk för att få uppehållstillstånd. Kan du berätta ifall dom apatiska och kom till Sverige med droppflaska eller ifall de blev apatiska i Sverige, kanske något som utlöstes av överhängande utvisningshot? Den bild man får är att det anländer en massa apatiska och psykotiska personer som sen inte kan utvisas. Hur kunde dom ta sig hit till att börja med?

  SvaraRadera
 4. Jag tycker bara att det är konstigt att utvisa flickan med sina föräldrar,när hon inte har bott hos dom,och dom inte kan ta hand om henne.Speciellt nät regeringen säger att vi behöver fler invandrare.

  Dom fall av utvisning som jag deltagit i så har personerna i fråga varit rejält sinnessjuka redan vid ankomsten till Sverige. Dom har fått hjälp hit av anhöriga. Sen har anhöriga fått stanna och den sjuke skickas tillbaks.
  Men visst finns det dom som lurar systemet. Mest förbannad är jag på att dom kriminella som inte skickas ut omedelbums.

  SvaraRadera