Sök inlägg

fredag 21 mars 2014

Sexfällan för män

Vi män har det inte lätt....Vi försöker att vara coola och sexiga när vi umgås med kvinnor,så att kvinnorna ska bli intresserade och släppa in oss under kläderna....plötsligt lyckas vi....Vi står där med ett par damtrosor i handen och inser förvånat att vi är i ett förhållande.....Och det känns underligt men bra...Nu slipper vi ju jaga runt för att ha sex.....Vi behöver inte ens göra oss till....Hon tar till och med initiativet..Wow liksom.
Det går ett tag sen börjar hon prata om att skaffa barn.....Nu blir det knepigt....Säger vi nej så kan vi räkna med att det inte blir nå bra sex framöver,eller så gör hon slut och skaffar en kille som vill ha barn.
Så vi har liksom inget bra val.....Vi skaffar barn.
Det är nu som sexfällan slår igen.....Plötsligt fövandlas våran sexiga flickvän till Cruella Devil....Hormonerna svänger och humöret pendlar  mellan gråt och skrik alltmedan hon vräker i sig godis saltgurka och murbruk.
När vi försöker trösta får vi höra att vi är snuskgubbar som tafsar.
Vi står ut och stålsätter oss medan vi tänker att allting blir nog bra igen bara graviditeten är över.....Ha ha ha..Så enfaldigt tänkt...
När barnet kommer går vi naturligtvis in i Papparollen och blir jämnställda osexiga velorpappor...Vi är ju Svenskar....Vi älskar att vara hemma med vårat barn .Vi leker,värmer vällig och byter blöjor.....Och minsann om vi inte får vi lite uppskattning i från tjejen nu......Hon säger att vi är världens bästa Pappa,och vi får till och med en kram......Yes yes....Äntligen...Förtrollningen är över tänker vi ,och börjar fumla med BH banden.....Men då jävlar får vi en svart laserblick som nästan dödar....Hon säger " Hur fan kan du tänka på sex när vi har en bebis"   
Nej hur kunde jag det ?  Förmodligen tar inte den mångtusenåriga instinkten att avla av sig ,hänsyn till såna banala saker som att jag har en bebis......Men det säger vi naturligtvis inte till henne.....Istället ursäktar vi oss och mumlar nåt om missförstånd....Sen går vi och tillfredställer oss själva.
Efter några år utan att hon fått sexlusten tillbaka,börjar vi inse att det inte handlar om att ha en bebis eller inte....Bortförklaringarna börjar bli många nu....." För trött"   "Har inte tid"  Eller  " Sånt där kan vi väl ägna oss åt när barnen är stora"   Jaha !    Vi ska vänta 20 år,och sen när hon äntligen lägger upp sig igen,då har impotensen slagit till.
Vi är helt enkelt inte attraktiva längre för henne.....För hon tänder inte på en mjukispappa,som dessutom är pappa till hennes barn.......Här väljer vi män lite olika strategier.....Några biter ihop,och vänjer sig vid att runka i smyg till hennes gamla trosor eller internetporr......Några skaffar en älskarinna.....Några åker till Thailand och köper sex av prostituerade.....Endel blir så frustrerade att dom överväger att låta kastrera sig för att slippa vara kåta hela tiden........Men det vanligaste är nog att vi blir så sura,griniga och odrägliga att hon tröttnar och lämnar oss.
Då är vi tillbaks på ruta ett igen.......Sen upprepar vi hela proceduren igen och igen,enda tills vi lärt oss att skaffa en kvinna som antingen har så många barn att hon inte mäktar med fler,eller också är för gammal för att få fler.
Och vi som bara ville ha lite sex.

1 kommentar:

  1. Detta är rena minfältet, enda man kan trösta sig med är att det är övergående, liksom kvinnans förmåga att fortplanta sig. Tills dess, var en surgubbe och var stolt över det!

    SvaraRadera