Sök inlägg

fredag 14 februari 2014

Tjejer med stora gitarrer

Grabbig gitarrock är bäst när tjejer gör den.
Ja jag vet att det låter gubbsjukt....Jag vet att det finns dom som tycker att jag nog bara vill se snygga tjejer på video,och skyller på att dom kan spela gitarr,för att komma undan med att jag är en snuskGubbe.
Men om jag länkar till en vit man med gitarr,då får jag höra att jag är rasistisk,konservativ och inskränkt.......Om jag länkar till en svart man som spelar blues,då är jag bara hopplöst gubbig och omodern.....Om jag länkar till nån nyare hip hop artist,då är jag bara en patetisk Gubbe med åldersnoja som har problem med min identitet,och försöker låtsas att jag hänger med.
Men jag är BITTERPITTEN......Jag bryr mig inte i genusperspektiv eller i att vara PK....Så här kommer ett gäng snuskigt grymma gitarrbrudar.

Först GEMMA RAY från England med sin sköna gitarr-reverb. Perfekt mysmusik i vintermörkret.

                                             Sen har vi LAY LOW från Island. Vet ingenting om henne mer än att hon är en fantastisk Bluesgitarrist. Vem fan sa att man behöver komp ? Detta klipp är ifrån hennes nya skiva som heter LIVE AT HOME Lyssna och njut.Sist dom fantastiska systrarna Bondesson i från Stockholm....Dom spelar ståbas,gitarr och distad slidebanjo i absolut världsklass.... Dom spelar på klubbar och festivaler jorden runt...YOU-tube är fullt av videoklipp från när systrarna visar grabbarna var skåpet ska stå...Men jag har aldrig hört dom på svensk radio....I Sverige bryr vi oss inte om kvalitet.Det viktiga är att vi är moderna och trendiga...Jävla skitland.


1 kommentar: