Sök inlägg

måndag 3 februari 2014

Schlagerspektaklet deltävling 1

Om jag börjar med det som var bra,så var det programledarna.....Anders och Nour lyfter programmet med sin galna självkritiska humor....Anders visar sin vackra nakna överkropp och Nour sina håriga armhålor.....Bäst är hon när hon säger på länk till Gina Dirawi att "i år är det jag som är SVTs blattetjej.

Jag råkade lyssna på p3s "osignat"igår. Där har dom en tio i topplista med bara artister som är osignade.Heminspelade låtar som folk själva skickat in till radion. Alla låtar på den listan var bättre än dom som var med i första deltävlingen i Malmö.
Den var med andra ord usel.
Minst dålig var iaf Ellen Benediktson med låten songbird som oväntat gick direkt till final.Tråkig ballad,men tjejen kan sjunga.

Nästa som gick direkt till finalen var hottentotten YOHIO. Mesig tråklåt...men han gick vidare för att han är cool,och för att han borde vunnit förra året.  Han är en jätteduktig rockgitarrist....så varför ska han stå här och fjanta sig istället för att rocka röven av dom andra ???


Linus Svenning gick vidare till andra chansen.....Han ser ut som en småkriminell pundare från nån stockholmsförort. Fulltattuerad,rakad skalle och järnskrot i hela ansiktet. Men han låter som en Peter Jöback på glid....sjunger en specialskriven låt om sin döda bror....Utstuderat.

Den andra som gick till andra chansen var Helena Paparizou....Låter ok,ser ok ut. Men det blir aldrig personligt... Bara vanlig mainstreampop....Survivor heter låten.. man har hört det förut...schlager tant som inte vill dö än.
Dom som åkte ur var.

Mahan moin.....Inkvoterad blattetjej som sjunger popdisco...Det går inte ens att uttala namnet på henne.

Elisa Lindström.... Dansbandstjej som låter som Bobbysocks på 80-talet...Gör sitt bästa för att se sexig ut...Men ser mest ut som ett dumt våp när hon sjunger om sin otrogna Cassanova som är en gudagåva.
Jag fattar inte att folk lyssnar på sånt här.

Alvaro Estrella.... Ser ut som en hisspojke,och försöker vara en Danny. Sjunger om att han knullar en brud på bordet och i hallen och överallt utom i sovrummet dit han aldrig hinner...Men han hann både in och ut i kylan får man hoppas

Sylvester Schlegel.... trummisen från The Ark.....Visst låter det som en Ark-låt.....Man bara väntar på att Ola Salo ska börja sjunga...Men tyvärr gör han inte det...Sylvester ser kul ut iaf.

En sammanfattning... Skitroligt program..Skitdåliga låtar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar