Sök inlägg

måndag 11 november 2013

Mänsklighetens undergång

År 0 var vi ca 150 miljoner människor på jorden.Det skulle ta ca 1000år att fördubbla den siffran till 300 miljoner. Sen tog det 600 år att fördubbla till 600 miljoner människor omkring år 1600. Men nu börjar det ta fart....Redan 200 år senare har vi fördubblats och är ca 1,2 miljarder människor på 1800 talet..Sen tar det bara lite drygt 100 år att fördubbla till ca 3 miljarder människor omkring 1960. Detta trots 2 världskrig under den perioden...Och nu ca 50 år senare har vi fördubblat jordens befolkning igen,och är nu uppe i över 7 miljarder människor...Detta håller inte....Om det fortsätter såhär så är vi ju 15 miljarder om 25-30 år.Maten kommer inte att räcka till..Jorden kommer inte att klara av att rena våran avföring ,och allt kommer att gå åt helvete.
Vad ska vi göra då ? varken krig eller barnbegränsning verkar ju funka...Naturkatastrofer kanske ? Naturen kanske bara ska ha sin gång ?.. Jorden har ju varit med ett tag,och sett arter komma och gå...Det brukar ju reglera sig själv med evolutionen. Dom friska överlever och dom svaga försvinner.Dåliga gener ger sjuka dåliga exemplar som inte överlever och inte heller reproducerar sig.
Men vi människor har ju ändrat på den ordningen också. Vi botar människor med cancer , diabetes,hjärtfel och andra ärftliga sjukdomar.Vilket resulterar i att dålig arvsmassa sprids ännu mer ,och vi föds sjukare och sjukare för varje generation...Dessutom gör vi allt för att hålla liv i dessa sjuka människor så länge som möjligt. Och när dom är för gamla eller sjuka för att reproducera sig då hjälper vi till med provrörsbefruktning och inlånade ägg,mm. ju sämre genetiska förutsättningar desto viktigare verkar det vara att få chansen att föra dom dåliga generna vidare.
Nu läste jag att det har gått så långt att 1 av 3 får Cancer.
http://www.cancerfonden.se/sv/Om-Cancerfonden/Press/Pressmappar/1-av-3-far-cancer-Men-alla-drabbas1/
Värst drabbade kommer dom rika människorna i västvärlden att vara. vi kommer att dö i cancer,fetma,daibetes,högtblodtryck och diverse andra välfärdssjukdomar.Det blir dom fattiga naturmänniskorna som lever där evolutionen forfarande fungerar som överlever när massdöden kommer.
Jorden överlever, liksom en liten spillra människor som lever med naturlagarna,tillsammans med råttorna och kackerlackorna.Resten av oss går åt när oljan,gasen,läsken, hamburgarna  tar slut.Och när våra mediciner som vi gjort oss beroende av inte verkar längre.

5 kommentarer:

 1. Det var en dålig start på veckan.
  Hur som helst, det är NAP.

  Dessutom tycker jag att du kan ta bort robotfiltet.

  SvaraRadera
 2. Visste inte ens att det var robotfilter.Det syns aldrig för mig.Vet inte hur jag tar bort skiten. Vore kul om nån robot kommenterade nån gång.

  SvaraRadera
 3. Jag svarar med en omskrivning.

  I samband med att vi inför millenieskiftet bytte datorer och uppgraderade programvaror, och hade möte med driftpersonalen, så steg en av driftkillarna upp och menade att: - "... det är märkligt att det ska vara så komplicerat och dyrt och att han var säker på att det skulle vara sammam problem vid nästa millenieskifte..."

  Kan berätta att det blev allmänt jubel och någon menade att det nog är NAP

  SvaraRadera
 4. Aha! Någon Annans Problem...? :-D

  SvaraRadera