Sök inlägg

fredag 15 november 2013

Byråkratisk flyktingpolitik

Jag läste om Papperslösa Samira som inte får stanna i Sverige trots att hon är dömd till att stenas till döds i Iran för ett äktenskapsbrott.
Hon fick inte ens försvara sig i rätten. Men det räknas inte som ett politiskt brott i Sverige så därför måste hon nu begå ett politiskt brott mot Iran för att då kanske få stanna här i Sverige.
http://www.aftonbladet.se/kultur/article17840865.ab

Det snackas ofta från politekers håll om att vi behöver fler invandrare...Samira vore väl lämplig då kan man tycka ?  Men våran byråkrati rår man inte på så lätt...Jag minns ett hemskt exempel jag såg på rapport under Bosnienkriget...Då hade man åkt ner till Bosnien och hjälpte flyktingar till Sverige i bussar..Men en kvinna hade lyckats ta sig till Sverige med flyg..Men hon hade ju kommit hit på fel sätt,så hon fick inte stanna.Och eftersom hon hade berättat att hon sökte asyl så fick hon inte ens gå av planet.

Nej istället så tar vi hit terrorister och vapensmugglare som förser alkaida och andra banditgäng med vapen
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17757478.ab
Eller Islamister som utbildar unga män i att bli självmordsbombare.
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=5701234

Dom har så klart lärt sig vad dom ska göra för att lura den Svenska byåkratin. Så istället för att få hit behövande flyktingar ,så får vi hit Islamister som kommer hit för att missionera.
.
Jag hörde en Svensk man ifrån Somalia på radion,som var upprörd. Han sa att när vi bodde i Somalia var det nästan inga kvinnor som hade slöja. Men nu när vi är i Sverige så ska alla ha det. Hans egna döttrar hade börjat med slöja för att slippa bli mobbade.

Dom stackare som flyr undan förtryck i sina hemländer kommer hit och drabbas av samma förtryck som dom flydde ifrån.
Sverige får sannerligen skämmas.

Men vad kan man begära av ett land med sån byråkrati att myndigheterna kräver brandlarm i ett Ishotell
http://www.expressen.se/nyheter/reglerna-ishotellet-maste-ha-brandlarm/

3 kommentarer:

 1. Iofs så vet man ju inte ifall man skall skratt och/eller gråta åt de "byråkratiska krunbukterna" men det är väl lite kraftigt att säga att den dödar Sverige för att den är lite ambivalent vad gäller ena sortens flyktingar, andra sortens flyktingar och invandrare.

  Detta får man ju se som en liten del av den byråkratiska apparaturen, sen kan man ju diskutera ifall just ditt exempel är representativt överlag.

  SvaraRadera
 2. länken till groggblogg verkar kunna förbättras...
  inte uppdaterad på sedan 5 månader!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte varför det har blivit så där.Har försökt åtgärda det. Men jag är inte så datakunnig.

   Radera