Sök inlägg

tisdag 13 augusti 2013

Isolerad från omvärlden

Här om dan blev min telefon och bredbandsledning nerrivd när vägföreningen skulle dika vägen.Eftersom jag inte har nån täckning på min mobil där jag bor,så är jag nu isolerad från omvärlden.(jag bloggar från jobbet)
Jag gick in till grannen och lånade deras telefon och ringde till Telia...Tjejen på Telia menade att mitt bredband visst fungerade. Det hjälpte inte att jag förklarade att ledningen var nedriven och låg på backen.När hon äntligen förstod så talade hon om att det skulle ta 10 dar innan dom hade tid att komma ut och laga ledningen. Sen försökte hon sälja på mig ett nytt modem...vad jag nu ska med det till när jag inte har bredband ?  Förr när man ringde till Telia,då visste dom vad dom höll på med iaf...nu är det som att ringa till vilken telfonförsäljare som helst....Men det kunde varit värre....jag kunde haft tele2. Att ringa till dom är ungefär som att ringa Hassan (radioprogramet) Det känns som om dom skojar med en....Minns en gång när dom försökte lura på mig trådlöst internet. Jag förklarade att jag HAR FÖR DÅLIG TÄCKNING.Jag måste gå ut på altan för att få täckning. Då säger tjejen på Tele2 att det är det som är så bra...att man kan ta bredbandet med sig ut på altan!!! Dessutom ringde dom varannan vecka i flera år med samma erbjudande varje gång...Det hjälpte inte att jag sa att jag skulle säga opp abonemanget om dom inte slutade.
Så nu sitter jag iaf i skogen utan täckning utan bredband och utan telefon...Men lugnt är det iaf.och man får vara ifred från elakt folk,som farsan brukar säga.

4 kommentarer:

 1. Haha...

  Man borde samla alla dråpliga supportsamtal på något ställe och ge ut en bok, eller har någon gjort det redan? Tror bestämt att jag, endera dagen, skall dokumentera mitt "långvariga problem" med min egen internetuppkoppling.

  Och på tal om teckning, hur kan det vara möjligt att mitt Tele 2 abonnemang (jobbtelefon) närapå inte har någon täckning hemifrån när frugans Comviq har full täckning. Det är ju samma operatör!?

  Avslutningsvis så är nog Telesnor den sämsta operatören

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot ditt blogginlägg om internetuppkopplingen.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera